Jeszcze nie chce się jakoś mocno cieszyć, bo różnie bywa, ale kreska jest już wyraźna. Na zdj dość słabo wyszło. Postaram się o tym nie myśleć i za jakieś 2 tyg pójdę do lekarza.Widzialam na pierwszym cień cienia i na tym też widzę, że coś jest na rzeczy
reklama
Katarzynaaa90
Fanka BB :)
Cześć,Dziewczyny, nie chce sie jakos mocno nastawiać i czekam na czas zrobienia testu ale
Jestem 19 dc. Dzisiaj rano przy pakowaniu zmywarki zmulilo mnie najbardziej w życiu, z odruchem wręcz wymiotnym, teraz leżę i cały czas mam nudności, zawroty głowy. Mąż mówi ze ta zmywarka świeża jeszcze była i nic nie czuł. Normalnie nie jestem wrażliwa na zapachy. Czy to możliwe bym po około tygodniu od zapłodnienia juz miała nudności? Kiedy pierwszy raz Was zaczęło mdlić?
Miałam w poprzednim cyklu podobnie. Nigdy nie miewam nudności, więc wmawiała sobie ciąże. Niestety po dwóch dniach przyszła miesiączka
Nadwrażliwość na zapach to w moim przypadku pierwszy sygnał w poprzednich ciążach, występował po ok 1.5- 2 tyg. Podobnie nudności. Trzymam kciuki.Dziewczyny, nie chce sie jakos mocno nastawiać i czekam na czas zrobienia testu ale
Jestem 19 dc. Dzisiaj rano przy pakowaniu zmywarki zmulilo mnie najbardziej w życiu, z odruchem wręcz wymiotnym, teraz leżę i cały czas mam nudności, zawroty głowy. Mąż mówi ze ta zmywarka świeża jeszcze była i nic nie czuł. Normalnie nie jestem wrażliwa na zapachy. Czy to możliwe bym po około tygodniu od zapłodnienia juz miała nudności? Kiedy pierwszy raz Was zaczęło mdlić?
Dreamy
Pewnie, na spokojnie. Ja patrzyłam jak byłam w ciąży czy kreska ciemniejeJeszcze nie chce się jakoś mocno cieszyć, bo różnie bywa, ale kreska jest już wyraźna. Na zdj dość słabo wyszło. Postaram się o tym nie myśleć i za jakieś 2 tyg pójdę do lekarza.
Mam ten sam planPewnie, na spokojnie. Ja patrzyłam jak byłam w ciąży czy kreska ciemnieje
Dreamy
Powodzenia, trzymam kciuki i daj znaćMam ten sam plan
Malinowa_chmurka
Który cykl udany?Zrobiłam ponownie test. Myślę, że teraz już nie ma wątpliwości!!! Ale jestem szczęśliwa. Powodzenia dziewczyny, abysvie szybko spełniły swoje marzenie.
3Który cykl udany?
Zrobiłam dziś test. Ostatni był w pon, dziś teoretycznie 5 dpo i kreska taka sobie. Czy nie powinna być mocniejsza?Pewnie, na spokojnie. Ja patrzyłam jak byłam w ciąży czy kreska ciemnieje
Załączniki
reklama
niby powinna być mocniejsza ale zależy jaki test i czy robiłaś z porannego moczu.Zrobiłam dziś test. Ostatni był w pon, dziś teoretycznie 5 dpo i kreska taka sobie. Czy nie powinna być mocniejsza?
Podziel się: