Cytrynowa96
Fanka BB :)
Też nic nie widzę, chyba mamy problem ze wzrokiemNiestety nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nic nie widzę, chyba mamy problem ze wzrokiemNiestety nie.
Też nic nie widzę, chyba mamy problem ze wzrokiem
Wysikalam że 100 testów i nigdy jeśli nie bylam w ciąży nie było NIC. Ostatni 4 dni temu również nic nie wskazał. Teraz coś świta, sama nie wiem, zobaczymy.Też nic nie widzę, chyba mamy problem ze wzrokiem
Jak Ci coś świta to idź na betę i będzie jasność. Po co wydawać kasę na kolejne testy i doszukiwać się na nich kreski?Wysikalam
Wysikalam że 100 testów i nigdy jeśli nie bylam w ciąży nie było NIC. Ostatni 4 dni temu również nic nie wskazał. Teraz coś świta, sama nie wiem, zobaczymy.
Test to 3 zł. Jeśli jestem to za 2 dni będzie wiadomo ze zwykłego testu. PoczekamJak Ci coś świta to idź na betę i będzie jasność. Po co wydawać kasę na kolejne testy i doszukiwać się na nich kreski?
Ja też widzę...cień cienia cieniow ale jestChyba pomyliłam wątki, byłam na staraczkach 2021, a tu widzę inna grupa napisałam teraz na staraczkach i tam dziewczyny coś widzą więc mam jednak nadzieję, ze się udało.
Super, może coś z tego będzieJa też widzę...cień cienia cieniow ale jest
3mam kciukasy.Super, może coś z tego będzie
Widzialam na pierwszym cień cienia i na tym też widzę, że coś jest na rzeczyZrobiłam ponownie test. Myślę, że teraz już nie ma wątpliwości!!! Ale jestem szczęśliwa. Powodzenia dziewczyny, abysvie szybko spełniły swoje marzenie.