reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy lekarz potwierdzi ciaże?? :)

reklama
Mam nadzieje ze jestem w ciąży bardzo się staram o maleństwo chciałabym zeby było w dorodze a wcześniej nie poszłam do lekarza bo testy mi wyszły negatywnie a okresu dalej nie mam:)

mam pytanie ostatnią miesiączkę miałam 19 lipca 2009 i kolejną powinnam mieć 21sierpnia2009 i do tej pory jej nie mam robiłam trzy testy ciążowe pierwszy mi wyszedł negatywnie drugi pozytywnie i trzeci negatywnie lekko mi się przytyło i zwiększył mi się apetyt od tygodnia mam podwyższoną temperaturę ciała i pojawiły mi się rozstępy na brzuchu i częściej oddaje mocz i szybciej się męczę czy to możliwe ze jestem w ciąży i czy lekarz możne to już potwierdzić????

mam nadzieje że mogę się już cieszyć już 23 się wszystko okaże i jak coś to wam napisze czy się udało:-)

a nie wiecie ile kosztują badania i jakie najlepiej zrobić żeby się dowiedzieć wcześniej
bo ja z ciekawości nie wytrzymam tyle:) Tylko ty masz już pewność ze jesteś a ja nie i w tym jest problem:(

a nie wiecie ile kosztują badania i jakie najlepiej zrobić żeby się dowiedzieć wcześniej
bo ja z ciekawości nie wytrzymam tyle:) Tylko ty masz już pewność ze jesteś a ja nie i w tym jest problem:(
nie wiem z 20zl jak pójdziesz je zrobic to powiedz ze chcesz takie badanie krwi z którego sie dowiesz czy jestes w ciazy u mnie w miescie w szpitalu nie bylo problemu:tak: z takim badaniem
a i zrobisz rano to w ciagu godziny nawet masz wynik czasem nwet 15 min

koleżanko będziemy w kontakcie jutro zrobię kolejny test i jak coś to napisze
a%3E

a%3E

reklama
Do góry