A
Agnezzz
Gość
ja oczywiscie tez marze o jakim romantycznym zawiadomieniu, ale watpie czy mi sie uda...jestesmy z mezem tak blisko, ze on sie doskonale orientuje kiedy mam plodne dnie, kiedy powinnam dostac @, kiedy dostalam..robimy zawsze razem zakupy wiec wie kiedy kupuje tampony itp. Wszystko robimy wspolnie, rozmawiamy o naszych dolegliwosciach - wiec gdyby mnie dopadly te ciazowe tez by widzial, ze cos jest nie tak. Wiec ciezko by mi bylo zrobic po kryjomu test, a poza tym mowimy sobie o wszystkim stale i ciagle wiec na pewno gadalabym o tym, ze cos jest nie tak itp i zaczal by wszystko podejrzewac
Mam jednak nadzieje ze uda mi sie zachwac chociaz raz to w tajemnicy przed nim i na uroczystej kolacji odarowac mu buciki.. mowil mi ze to w ogole jest jego marzenie ogromniaste wiec bede musiala zrobic wszystko zeby sie udalo..ale wiem, ze bedzie ciezko
Mam jednak nadzieje ze uda mi sie zachwac chociaz raz to w tajemnicy przed nim i na uroczystej kolacji odarowac mu buciki.. mowil mi ze to w ogole jest jego marzenie ogromniaste wiec bede musiala zrobic wszystko zeby sie udalo..ale wiem, ze bedzie ciezko