reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy druga dzidzia???

heksa to nawet maz nie wie? A ja myslalam ze tylko reszta rodziny:)) To tym bardziej gratujuje tego ze potrzafisz wytrzymac nie zdradzajac sie:)):-):-)

reklama
hejka

ja czuje sie wspaniale, bez problemow i jeszcze lekka :tak:

dzis zrobilam przeglac ciuszkow malej i te rozowe z kwiatkami odstawilam na bok, jest ich tak nie wiele ze nie oplaca sie sprzedawac, moze oddam, moze zachowam dla wnukow :sorry2: mam sentyment i szkoda mi sie pozbywac

a tych ciuszkow unisex jest spokojnie na pierwszy miesiac i moge sie wyluzowac, tyle zeby tylko dokupic pare dresikow na chlodniejsze dni bo moja mala urodzona gdy bylo 35 stopni na dworze a tym raze to mysle ze jakies 20-15 ....

pozdrawiam i czekam na newsy :cool2:

Hej!!!!
Jesli chodzi o mnie wiesci BRAK!!!!
Ja mam takie pudlo w ktorym bede trzymala pamiatki po dziecinstwie Marcelka, takie jak tasiemka ze szpitala, kartki z zyczeniami, pierwsze ubranko no i potem pierwszy namalowany obrazek pierwszy zeszyt ze szkoly i takie tam, ale najchetniej to zostawilabym wszystko:)) Nawet rzeczy z ktorych on juz wyrosl mi jest szkoda:((

Nie maz tez nie wie.
sylwia.m z pudelkiem to fajny pomysl ja mamjuz kilka, ale ciuszków nie odkladałam, mam kartki, obraczki ze szpitaka, zdjecia z usg i takie tam drobiazgi

[FONT=&quot]ach tak chcielismy zeby Tomek miał braciszka albo siostrzyczke…ale już chyba zapozno…szczeze mowiac było to spowodowane tym ze mieszkanie male…i ze pienieddzy nigdy nie bylo za duzo by sobie pozowlic na drugie dziecko…. [/FONT]

U nas różnica wyjdzie 8 lat. Jeszcze rok temu w ogóle nie planowałam drugiego dziecka. Ale gdy poznałam mężczyznę mojego życia wszystko się zmieniło. Jestem w trzecim miesiącu ciąży. Na razie nie znam płci dziecka. Ale wcale nie wiem, czy chcę ją poznać podczas ciąży. Ciągle się zastanawiam. A co do różnicy wieku - ostatecznie jestem zadowolona. Adaś jest już na tyle dojrzałym chłopcem, że mogę liczyć na jego wsparcie. Bardzo mnie ta myśl uspokaja i podnosi na duchu.

czesc mamuski

wpadlam z pozdrowieniami i zadenuncjuje kolezanke bo widze ze sie nie ujawniala jeszcze

aneta23 jest w ciazy!!! :-)
mamy kolejna mamusie z mala roznica wieku miedzy pierwszym a drugim dzidziusiem

milkaa znam osobe z podobnym ukladem starszego dziecka tak jak u ciebie i bardzo dobrze im sie ukada z nowym dzidziusiem u boku :tak:
ja sama jestem o 9 lat starsza od brata i mysle ze troche go traktowalam jak lalke gdy sie urodzil, mama mnie czasem puszczala na spacerki pod domem z wozkiem i duzo sie z nim bawilam, pamietam ze uwielbialam go przebierac w rozne ubranka i to taki moj ulubiony brat byl zawsze bo najmlodszy to zawsze ma fory we wszystkim, taka maskotka rodzinna :happy:

Ozesz KTOSIA - Ty donosicielko :-p:-D:-p:-D:-p
No ale jak tak ladnie Tu oznajmilas to i ja sie osobiscie oficjalnie przyznaje :tak:
Jesli wszystko dobrze pojdzie - a innego wyjscia nie ma - roznica miedzy maluszkami bedzie: 1 rok i 7 miesiecy :-)

SYLWIA.M - mam nadzieje ze tez nam przyniesiesz jakies dobe wiesci ;-)

reklama
jeszcze raz gratuluje Aneta :tak:

a ja dzis sie dowiedzialam w pozaforumowym moim gronie psiapsiulek ze kol tez zaciazyla tak jak chciala, jej pierwsza corka ma teraz 13 miesiecy, wiec tez niewielka roznica :blink: i tak mi razniej bo jak widac nie ja jedyna i wiele kobitek radzi sobie w takiej sytuacji :happy:... 2 kolejne kol sie staraja, jedna ma 13 miesiecznego synka, druga 15 mies core... wiec tez byloby podobnie :sorry2:

no wiec kiedy druga dzidzia? glosuje na JAK NAJSZYBCIEJ ;-)

Do góry