Witam. Jestem w 16 tyg ciąży i dość czesto kicham bo mam alergie. Dziś leżałam na lewym boku i kichnęłam. Złapał mnie okropny ból macicy. Jakby ktoś mi ja wyrywał aż łzy mi poleciały Ustał po 1-2 min. Teraz boli a raczej kłuje mnie raz lewy raz prawy bok. Bardzo się denerwuje czy coś nie stało się maluszkowi do tego. Czy ktoś tak miał
reklama
FitMum
Fanka BB :)
Jak koleżanka Wyzej pisze.Witam. Jestem w 16 tyg ciąży i dość czesto kicham bo mam alergie. Dziś leżałam na lewym boku i kichnęłam. Złapał mnie okropny ból macicy. Jakby ktoś mi ja wyrywał aż łzy mi poleciały Ustał po 1-2 min. Teraz boli a raczej kłuje mnie raz lewy raz prawy bok. Bardzo się denerwuje czy coś nie stało się maluszkowi do tego. Czy ktoś tak miał
Także nastepnym razem postaraj sie skulic i nie poczujesz tego Bólu badz będzie on o wiele wiele mniejszy.
A tu obrazek pokazujacy jak to wszystko nasz organizm musi trzymać
HappyBabyMama
W którym Tc przeszłaś covid? Wszystko Ok z dzieckiem?Ja po przechorowaniu Covida, bardzo kaszlałam. Lekarz powiedział że to nie szkodzi malutkiej.
Lytomka
W 23 TC. Na razie wszystkie badania wskazują że wszytko oki. Przed zajściem w ciążę zaszczepiłam się obiema dawkami.W którym Tc przeszłaś covid? Wszystko Ok z dzieckiem?