reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.....KAROLEK Nasz Syneczek kochany... 10.06 2011, [*]

reklama
Aniołeczku moj najukochanszy Kochamy Cie bardzo :* (*)(*)(*) Tesknie :-:)-:)-( dzis kolejna mała rocznica .... niby małą a tak wazna dla mnie :-(

Syneczku kochany :* za dwa miesiace kolejna rocznica twojego odejscia :-( tak bardzo nam Ciebie brakuje :-( nie ma dnia bym nie myslała o Tobie , bym nie zastanawiała sie jaki bys teraz był ,..:-(
czuwaj nad nami skarbie :*

(*)(*)(*)(*)

Syneczku moj kochany :* dokładnie za miesiac mina 2 lata od Twojego odejscia :-:)-:)-( a dla mnie to tak jkaby to było wczoraj :-( tak bardzo tesknimy :-( Kochamy sie bardzo nasz skarbie najdrozszy :*

(*)(*)

Syneczku najukochanszy :* dzis sa Twoje 2 urodziny ... ciezko jest powstrzymac łzy ale obiacałam sobie ze dzis bede dzielna dla Ciebie skarbie :* z trudem mi sie to udaje ale dam rade :* kochamy Cie bardzo z tatusiem :* cały czas w uszach słysze melodyjke z kartki urodzinowej ... ahhh
baw sie dobrze skarbie na swoim balu wraz z innymi aniołkami :-) mozecie pojezdzic nowa fura ktora dostałes :*

ile bym dała zebys tu był ....

Miliony balonikow dla ciebie kochanie :*
9618185-lots-of-colorful-balloons-flying-on-blue-sky-background.jpg

(*)(*)

Twego powrotu czekam na próżno.
Twe serce zimne, nie bije wcale,
ile bym dała by biło dalej.
Kolory świata przechodzą w jesień,
a ja samotna chodzę po lesie.
Lecz las to ludzi obcych, dalekich,
co patrzą na nas słabych, kalekich.
Kalectwem moim na całe życie,
będzie żałoba po małym bycie.
Które zjawiło się niespodzianie
i nastawiona na jego trwanie
nie będę nigdy z tym pogodzona
że go tu nie ma w moich ramionach
Po mej Iskierce pustka została
Gdzie teraz jesteś Iskierko mała?

Gdzie jestes moj syneczku ?? ja tak Bardzo tesknie :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Syneczku kochany ty wiesz wszytko co chce ci powiedziec , wiesz jak bardzo moje serce krwawi jak tesknie za Toba:-:)-( moj malenki w ta druga rocznice twojego odejscia miliony światełek dla Ciebie skarbie :*

11222015.jpg

Do góry