reklama
Kubuś praktycznie je wszystko co mu podam, czasami zje cały słoiczek, czasem pół ale jakiś taki wybredny to nie jest (no może z jednym wyjątkiem - nie lubi i to bardzo szpinaku z ziemniakami z Hipp'a - ale nie dziwie mu sie, jak byłam mała(no moze trochę wieksza od niego ) i ktoś kazał mi zjeść szpinak no była największa kara : teraz to się troche zmieniło, bo nawet lubię szpinak, ale dobrze zakamuflowany np. lasagne ze szpinakim lubię bardzo :laugh:
za to hitem jest deserek z BoboVity "jabłka z dynią" no mógłby to jeść na okrągło - szkoda,ze ten słoiczek taki mały
za to hitem jest deserek z BoboVity "jabłka z dynią" no mógłby to jeść na okrągło - szkoda,ze ten słoiczek taki mały
eg16 pisze:A poza ryżową i kukurydzianą to jakie jeszcze są?
ja podaje z nestle dla alergików kaszkę z chleba świętojańskiego SINlak. mój Bartoszek ją uwielbia . jast droga ale naprawdę dobra wv porównaniu z innymi kleikami, i kupy lepsze. polecamy
justynaj
Fanka BB :)
A Wiktoria deserki toleruje-nie można powiedzieć,że uwielbia
za to zupki są be, jakikolwiek smak jest be
już zastanawiam się nad zmianą firmy, bo dotąd kupowałam bobovita, ale może przerzucimy się na Gerbera
Chcę jej też kupić bobofrut i podawać w kubku-niekapku.Zobaczymy
najbardziej z tego wszystkiego to chyba smakują jej Danonki ;D
za to zupki są be, jakikolwiek smak jest be
już zastanawiam się nad zmianą firmy, bo dotąd kupowałam bobovita, ale może przerzucimy się na Gerbera
Chcę jej też kupić bobofrut i podawać w kubku-niekapku.Zobaczymy
najbardziej z tego wszystkiego to chyba smakują jej Danonki ;D
diablica2
mały wielki OLO :)
moje Olo ostatnio zakochało się w banankach z gerbera i pomidorki z warzywami i indykiem z bobovity... a ogólnie to kupuję różne firmy... nawet dr witt`em Olo nie gardzi
empolan
listopad '05 wrzesień '09
A ja się już przestawiam na nowe. Ze starych witaminki raczej już wywietrzały, a o tej porze roku to chyba juz ziemniaków tak bardzo nie trzeba "pędzić", żeby rosły
karolinna fajne- tematyczne - zdjęcie w podpisie 8) Oglądacie dzisiaj? Bo my owszem
karolinna fajne- tematyczne - zdjęcie w podpisie 8) Oglądacie dzisiaj? Bo my owszem
reklama