reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie sztuczne!

Ja jak malej robie herbatki to tylko kranowka, nawet nie pomyslalam by stosowac jakas inna :-( chyba ze dajej jej samam wode to wtedy Evian bez przegotownia.

reklama
kiedyś sie używało kranówki i było spoko
:-)
potem i ziemniaki będziecie gotować w źródlanej
:-D

hehe,u mnie nie przejdzie,raczej z wygody,zresztą nie jestem za tym żeby dzieciaka tak rozpieszczać,myśmy też pili kranówę i żyjemy! jakies pół roku,rok do mleka i herbaty będę używać żródlanej i zacznę wprowadzać kranówę!

Ja używam żywca i gotuję. Na wszelki wypadek. Hanka należała do wrażliwców i gdy zmieniliśmy jej wodę z żywca na inną (gdy miała 8 miesięcy) to taką biegunkę miała, że hej. Dopiero od niedawna jej nie gotuję, ale Jasiowi zawsze.

dziewczyny jak to jest z przepajaniem herbatkami?
widzialam w sklepie rumiankowa od 1 tyg i koperkowa od 1 mca...mala niedlugo konczy miesiac...czy terzeba/warto przepajac? ile razy dziennie? ile dawac?...mala do tej pory nie miala problemow z gazami ani kolka wiec nie wiem...poradzcie...

Z tego co ja sie orjetuje to przepija sie dziecko zeby zatwardzenia po modyfikowanym nie dostalo,ja daje Michasiowi na zmiane raz rumianek raz koperek ale nie wiem czy to trzeba robic bo Natalia 3 lata cyca ciagnela,ale wole nie ryzykowac zatwardzenia i daje mu pic miedzy karmieniami tak po 20-30 ml nie za duzo zeby sie nie opil.

Haha... Din juz wiem czemu Twoj Kubus taki spokojny;-) ja gdybym swojego Miska herbatka uspakajajaca dopijala to pewnie tez bym miala tyle wolnego co Ty:szok::-D

reklama
Do góry