reklama
iskierka 2810
Fanka BB :)
A to spoko bo ja myslalam ze mojemu to za duzo czasu zajmuje moj wypija juz 170ml o 24 i spiy do 6-6.30:-) no i od porodu przytyl juz 1,700 ciekawe co mi powie pediatra:-)
iskierka 2810
Din a Ty dalej karmisz cycem i butla czy juz tylko butla???
iskierka 2810
Din teraz mi po antybiotyku mleko zaniklo,ale wczesniej z Natala musialam sama zasuszac domowym sposobem mojej mamy
smarowalam piersi kremem pozniej na to spirytusem salicynowym i sciskalam sie bandazem elastycznym, gdybys chciala to wyprobowac to omijaja brodawki i nie skap kremu spirytusu kapeczke.
smarowalam piersi kremem pozniej na to spirytusem salicynowym i sciskalam sie bandazem elastycznym, gdybys chciala to wyprobowac to omijaja brodawki i nie skap kremu spirytusu kapeczke.
Evik
Jak często robią Wasze dzieci kupkę i jakiej jest konsystencji/ zabarwienia na sztucznym pokarmie?
Mnie martwią kupki Jaśka. Podajemy mu Bebilon i robi zielone kupy co prawda bez śluzu i krwi. Ale barwa mnie niepokoi. Położna niby powiedziała, ze moze być taka barwa kupki bo mały ma podawane codziennie żelazo, ale zelazo bierze od urodzenia a takie kupki dopiero od niedawna.
Mnie martwią kupki Jaśka. Podajemy mu Bebilon i robi zielone kupy co prawda bez śluzu i krwi. Ale barwa mnie niepokoi. Położna niby powiedziała, ze moze być taka barwa kupki bo mały ma podawane codziennie żelazo, ale zelazo bierze od urodzenia a takie kupki dopiero od niedawna.
iskierka 2810
Evik moj maly robi 2 razy dziennie kosystencja kremowa i sa zolciutkie.
iskierka 2810
Din nie mam pojecia mi nie zaniklo,i tez tak mi sie saczylo jak Tobie poczekaj jeszcze i zobaczysz moze nie bedziesz musiala sie sciskac. Ja musialam
iskierka 2810
Dziewczyny jak czesto sterylizujecie butelki???
iskierka 2810
ja zainwestowal w sterylizator,ale uzywam go raz w tygodniu i tak sie zastanawiam czy nie za zadko,tez nie chce dzieciaka w sterylnych warunkach chowac
reklama
yulkana
Kapikowamuti
ja nie kupowałam sterylizatora,raz dziennie ,przeważnie rano wygotowuję butelki i smoczki z 5 minut,mam ich 3,a potem juz tylko myję i czasem przelewam wrzątkiem!
piersi nie bandażowałam i uważam to za bezcelowe,mleko samo zanikło a piersi pozostały,oczywiście są już inne i bardziej miękke ale wiadomo że już nigdy nie będą takie jędrne jak wcześniej!..a szkoda!
piersi nie bandażowałam i uważam to za bezcelowe,mleko samo zanikło a piersi pozostały,oczywiście są już inne i bardziej miękke ale wiadomo że już nigdy nie będą takie jędrne jak wcześniej!..a szkoda!