reklama
Efa
Fanka BB :)
jak Olek gryzie, to mu zabieram cycusia i mówię, że nie wolno
JOLI77
A moja Gabi pomimo iż posiada 6 zębów nie gryzie mnie po cycusiu.Na szczęście- raz jej się zdarzyło i powiem że bolało....
renata borysek
jak Olek gryzie, to mu zabieram cycusia i mówię, że nie wolno
ja robie dokladnie tak samo,chowam na chwilke zeby wiedzial ze tak nie wolno
madziolka
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie Dziewczyny mam takie pytanie - moze ktoras z Was miala cos podobnego. Karmie dzieciatku juz 10 miesiecy, od jakichs 2ch miesiecy juz tylko w nocy 2,3x. Miesiaczkuje od maja, ostatnia miesiaczka spoznila mi sie tydzien, teraz spoznia mi sie juz 11 dni i panikuje wewnetrznie... robilam 2 testy ciazowe i oba wyszly negatywnie (pierwszy po tygodniu od dnia spodziewanej miesiaczki, drugi po 10dniach). Ze tak powiem mam pewne "dolegliwosci" ciazowe, tzn wzdety brzuch (jakbym byla z ciazy), delikatnie zawyzona waga i mimo lekkostrawnego jadlospisu - nie spada), nie odchudzam sie, sporadyczne zawroty glowy i uzucie "niedobrzemi", czesto musze nawiedzac wc bo chce mi sie siku - no jednym slowem mam podejrzenia nie stosuje antykoncepcji hormonalnej - jesliby ktoras chciala zapytac, to nie znaczy oczywiscie ze nie stosuje zadnej innej Moje pytanie brzmi czy jest mozliwe sfalszowanie testu podczas karmienia piersia? Czy ktoras z Was tak miala?
czarodziejkaM
Madziolka ja nie miałam takiej sytuacji i nie wiem czy możliwe jest sfałszowanie testu...ale radziłabym najprostsze i najbardziej pewne rozwiązanie - wizyta u ginekologa.Będziesz miała pewność i spokój.
Ja powoli koncze moja przygode z karmieniem!!!HURRAAAA
Sporadycznie jeszcze raz dziennie ale mam nadzieje w trakcie pobytu w Pl zakonczyc calkowicie ,zreszta widze,ze synek juznie za bardzo chce
Madziolka spokojnie nie paknikuj,ja jednego miesiaca w ogole nie mialam takze wydaje mi sie to calkowicie normalne,
Sugar moj tez czasem podgryza to pozniej sie go boje ;-)
Sporadycznie jeszcze raz dziennie ale mam nadzieje w trakcie pobytu w Pl zakonczyc calkowicie ,zreszta widze,ze synek juznie za bardzo chce
Madziolka spokojnie nie paknikuj,ja jednego miesiaca w ogole nie mialam takze wydaje mi sie to calkowicie normalne,
Sugar moj tez czasem podgryza to pozniej sie go boje ;-)
Witam.Moj synek ma prawie 10 miesiecy, niedlugo wracam do pracy i chcialabym odstawic go od piersi w nocy (w dzien juz nie ssie).Jest to klopotliwe bo maly budzi sie kilka razy i placze, daje mu butelke z mlekiem lub wode ale nie chce, domaga sie piersi.Przyzwyczajenie.Poradzcie cos mamy, prosze.
reklama
renata borysek
madziolak jesli sie karmi piersia tak juz jest,mi moja gin tak powiedziala i u mnie tez jest teraz baardzo nieregularnie takze spokojnie
Podziel się: