reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią

sugar, też się tego bałam, na szczęście skończyliśmy cycanie tuż przed wyjściem ząbków ;) Trzymam kciuki żeby twoje piersi ocalały ;)))

reklama
Witam serdecznie:) Dziewczyny mam takie pytanie - moze ktoras z Was miala cos podobnego. Karmie dzieciatku juz 10 miesiecy, od jakichs 2ch miesiecy juz tylko w nocy 2,3x. Miesiaczkuje od maja, ostatnia miesiaczka spoznila mi sie tydzien, teraz spoznia mi sie juz 11 dni i panikuje wewnetrznie... robilam 2 testy ciazowe i oba wyszly negatywnie (pierwszy po tygodniu od dnia spodziewanej miesiaczki, drugi po 10dniach). Ze tak powiem mam pewne "dolegliwosci" ciazowe, tzn wzdety brzuch (jakbym byla z ciazy:p), delikatnie zawyzona waga i mimo lekkostrawnego jadlospisu - nie spada), nie odchudzam sie, sporadyczne zawroty glowy i uzucie "niedobrzemi", czesto musze nawiedzac wc bo chce mi sie siku - no jednym slowem mam podejrzenia:p nie stosuje antykoncepcji hormonalnej - jesliby ktoras chciala zapytac, to nie znaczy oczywiscie ze nie stosuje zadnej innej:) Moje pytanie brzmi czy jest mozliwe sfalszowanie testu podczas karmienia piersia? Czy ktoras z Was tak miala?

Madziolka ja nie miałam takiej sytuacji i nie wiem czy możliwe jest sfałszowanie testu...ale radziłabym najprostsze i najbardziej pewne rozwiązanie - wizyta u ginekologa.Będziesz miała pewność i spokój.

Ja powoli koncze moja przygode z karmieniem!!!HURRAAAA
Sporadycznie jeszcze raz dziennie ale mam nadzieje w trakcie pobytu w Pl zakonczyc calkowicie ,zreszta widze,ze synek juznie za bardzo chce

Madziolka spokojnie nie paknikuj,ja jednego miesiaca w ogole nie mialam takze wydaje mi sie to calkowicie normalne,

Sugar moj tez czasem podgryza to pozniej sie go boje ;-)

Witam.Moj synek ma prawie 10 miesiecy, niedlugo wracam do pracy i chcialabym odstawic go od piersi w nocy (w dzien juz nie ssie).Jest to klopotliwe bo maly budzi sie kilka razy i placze, daje mu butelke z mlekiem lub wode ale nie chce, domaga sie piersi.Przyzwyczajenie.Poradzcie cos mamy, prosze.:crazy:

reklama
Do góry