reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią

reklama
E tam, cudne uczucie, jak taki ssak rzuca się na Twój biuścik jak wygłodniały wilk ;-)
oj zgadzam się :tak: mój synek jeszcze nie umie się przekrecac ani podciągać do siadu a do cycka potrafi sam sięgnąc zanim zdąże mu dać :-) ostatnio jak już byl przygotowany do karmienia musiałam jeszcze witaminke kropnąć na cycka a on mnie już za brodawke złapał i sam zaczął jeść :-D
oj coś czuje że ciężko będzie z odstawieniem, i dla mnie i dla niego :-(

Kiedyś któraś z dziewczyn na laktacje polecała tu lek homeopatyczny: Ricinus communis 5CH. Istnieje też coś takiego na zahamowanie laktacji: Ricinus communis 30CH. Nie wiem czy działa, ale jak zdecyduje się na zakończenie przygody z "cyckaniem" i będzie ciężko, to nie zawaham się go użyć :-) Zdania na temat homeopatii są różne. Wiele osób twierdzi, że to oszustwo. Cóż - najwyżej nie zadziała.

Ja tez raczej w homeopatie nie wierze, ale jakbym swojemu dziecku miała antybiotyk podac to bym chyba wcześniej jeszcze z homeopatia spróbowała...

ja niby też w nią nie wierzę, a jednak oscillococinum (nie wiem czy dobrze napisałam) było dla mnie zawsze najlepszym lekarstwem przy rozpoczynającej się grypie czy przeziębieniu

reklama
Do góry