))))Żaden facet nigdy już nie będzie patrzył na mój biust z takim podziwem :-)
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
oj zgadzam się mój synek jeszcze nie umie się przekrecac ani podciągać do siadu a do cycka potrafi sam sięgnąc zanim zdąże mu dać :-) ostatnio jak już byl przygotowany do karmienia musiałam jeszcze witaminke kropnąć na cycka a on mnie już za brodawke złapał i sam zaczął jeśćE tam, cudne uczucie, jak taki ssak rzuca się na Twój biuścik jak wygłodniały wilk ;-)
oj coś czuje że ciężko będzie z odstawieniem, i dla mnie i dla niego :-(
frecklis
Zaciekawiona BB
Kiedyś któraś z dziewczyn na laktacje polecała tu lek homeopatyczny: Ricinus communis 5CH. Istnieje też coś takiego na zahamowanie laktacji: Ricinus communis 30CH. Nie wiem czy działa, ale jak zdecyduje się na zakończenie przygody z "cyckaniem" i będzie ciężko, to nie zawaham się go użyć :-) Zdania na temat homeopatii są różne. Wiele osób twierdzi, że to oszustwo. Cóż - najwyżej nie zadziała.
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
co do homeopatii to dobranocka ma dość konkretne stanowisko a ja twierdzę że skoro coś może pomóc a nie zaszkodzi to why not???
frecklis
Zaciekawiona BB
co do homeopatii to dobranocka ma dość konkretne stanowisko a ja twierdzę że skoro coś może pomóc a nie zaszkodzi to why not???
Na logikę to też jestem przeciw - sama jestem po chemii, więc z naukowego punktu widzenia to bzdura - a jednak bym spróbowała!!!
onesmile
Świat według Pafffcia
Tez nie wierze w homeopatie.
reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
widze kochana, ze my obie nie mialysmy NIGDY malych niemowlaczkow hehehehja nie przepadałam za tym uczuciem, choć w szpitalu np gdy był jeszcze taki maleńki (choć nigdy maleńki nie był ;-) ) to tak, ale teraz to już nie chciałabym
a Piotrus ile mial jak sie rodzil?
Podziel się: