reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
Ok, od dzisiaj TYLKO czysta woda. Do odwołania.
dobranocka
No to Justynka nie dostanie nic oprócz Gerbera. A jak lekarka zawyrokuje to chyba przejdziemy na czystą wodę.... Bo starsze dzieci nie przełkną Nutramigenu ani Enfamilu za zadne skarby! Chyba ze były na tym chowane od początku i są przyzwyczajone.
natolin
Fanka BB :)
nie zgadzam się dobranocka.
mojej znajomej dziecko przeszło na bebilon pepti ok. pierwszych urodzin. (bo to nie enfamil tylko bebilon pepti)
mój też na początku pił normalne mleko.
zresztą często skaza jest diagnozowana później i jakoś dzieci przechodzą na inne mleko, przecież nie umierają z głodu.
a Ty się nie stresuj, to nie musi być to,nie martw się na zapas! przytulam :-)
mojej znajomej dziecko przeszło na bebilon pepti ok. pierwszych urodzin. (bo to nie enfamil tylko bebilon pepti)
zresztą często skaza jest diagnozowana później i jakoś dzieci przechodzą na inne mleko, przecież nie umierają z głodu.
no w sumie... chociaż może woda nie ;-)
Z tą wodą wbrew pozorom też bywa różnie. Wiadomo, że mineralna nie uczuli, ale przegotowana kranówka- może. Moje starszę dziecię miało problemy skórne po przeprowadzce do innego miasta. Dodam, że tylko ją kąpałam w kranówce. Musiało tam być dodawane coś co ją uczulało. Nie wyobrażam sobie co by było gdyby piła tę wodę.
reklama
dobranocka
nie zgadzam się dobranocka.
No to fajnie ze się nie zgadzasz :-) Dla mnie te Twoje niezgadzanie się to wielka ulga! Ja tylko mówię co słyszałam z wielu źródeł. I to co powiedziała lekarka mojej siostrze jak ta przyszła ze swoją niedożywioną pchełką Maleńką...
Dziękuję Natolinko - odwzajemniam uściski! Widzę że powiedziałyście mi tu to samo co pani doktor w gabinecie - zeby nie martwić się na zapas i nawilżać powietrze, bo Mała ma bardzo delikatną skórkę. Kamień z serca! A Wy wspólnie to dyplom z medycyny macie u mnie ))))
Podziel się: