Wiem,ale mimo wszystko jakoś lepiej się człowiek czuje ,jak tego mleka widzi,że jest dużo no i Amelka sie wkurza i nieraz nie chce ssac,jak tak mało leci.No,ale rośnbie,więc wszystko jest ok.nie muszą być nabrzmiałe, żeby się dziecie najadało, ja przez dwa tyg miałam flaki a mał ok 600 gram przytył w tym czasie
reklama
stripMYmind
Fanka BB :)
a mój z pełnych nie lubi szamać ;p
dobranocka
podwójna październikówka!
To prawda, ale ja tęsknię do piersi przed porodem. Okrągłe, jędrne, pełne.... (((
Efa
To prawda, ale ja tęsknię do piersi przed porodem. Okrągłe, jędrne, pełne.... (((
Ojej, a mnie się przypomniały te z okresu nawału po porodzie. Kurczę, dwie piłki lekarskie.
To ja już wolę to, co teraz jest
A ja właśnie po dzisiejszej nocy mam dwa głazy. Laura jadła o 23.00, a potem o 7.30 dopiero i tak mi się mleka nagromadziło, że nie może dać rady wszystkiemu.
A po dzisiejszej wizycie u pediatry okazało się, że to lekka skaza i mam odstawić nabiał.
A po dzisiejszej wizycie u pediatry okazało się, że to lekka skaza i mam odstawić nabiał.
No,jak mu za mocno leci i sie krztusi,to pewnie.A upuszczasz trochę przed karmieniem?Ja jak karmiłam Tomira,to tak robiłam-najpierw troche na pieluchę,żeby zmiękły,bo takie balony były,że nawet cieżko mu było złapać.Ale po pierwszym miesiącu ważył 5 kg,przy wadze urodzeniowej 3170,za to ja jak go karmiłam 43kg...to były czasy...a mój z pełnych nie lubi szamać ;p
dobranocka
podwójna październikówka!
ech... marzę o takich problemach że mam za dużo mleka...
emiliab
.
Trzymam kciuki,żeby odstawienie nabiau pomogło!!!!
no,właśnie...ja też...ech... marzę o takich problemach że mam za dużo mleka...
Emiliab , u nas odstawienie nabiału trochę pomogło,żeby ta skaza u was była naprawdę lekka.Trzymam kciuki
reklama
my tez tylko na cycu
mam wrazenie ze malo mam tego mleka bo piersi nie sa juz tak nabrzmiale, ale skoro maly przybiera to chyba jest oki,
czesto je tylko z jednej piersi , drugiej juz nie chce, a potem za godzine znowu glodny!masakra jakas
starsza corcie karmilam rok i 3 tygodnie ale Matysia mysle ze dokarmie do pol roku-do pierwszych posilkow i potem bedziemy pomalu rezygnowac juz
mam wrazenie ze malo mam tego mleka bo piersi nie sa juz tak nabrzmiale, ale skoro maly przybiera to chyba jest oki,
czesto je tylko z jednej piersi , drugiej juz nie chce, a potem za godzine znowu glodny!masakra jakas
starsza corcie karmilam rok i 3 tygodnie ale Matysia mysle ze dokarmie do pol roku-do pierwszych posilkow i potem bedziemy pomalu rezygnowac juz
Podziel się: