reklama
C
Cleo1981
Gość
a ja myślałam że Iza będzie najdłużej karmić ..
my w dzień to 3 razy i w nocy..
postep jest taki że mały mnie nie targa już za bluzkę na ulicy ( poza małymi wyjatkami ale to naprawde rzadko..)
czekamy do wrzesnia..
my w dzień to 3 razy i w nocy..
postep jest taki że mały mnie nie targa już za bluzkę na ulicy ( poza małymi wyjatkami ale to naprawde rzadko..)
czekamy do wrzesnia..
C
Cleo1981
Gość
Cleo a dlaczego do września?
wtedy będzimy sami i nikomu nie będzie przeszkadzał ryk Igorka w odstawianiu na noc
C
Cleo1981
Gość
Dziunka ja już to przerabiałam u tesciowej i było dobrze do czasu przeprowadzki bo jak pamietasz dopadł nas wtedy jakis rotawirus i szlag wszystko trafił.Igi wtedy tydzień żył na cycu...
pierwsza noc była najgorsza 40 minut ryku także wiem co mnie czeka ...
pierwsza noc była najgorsza 40 minut ryku także wiem co mnie czeka ...
agrafka80
Fanka BB :)
A ja już nie wiem co mam robić..
Nie chciałam odstawiać przed tą cholerną cystografią, żeby Ala miała swojego uspokajacza. A teraz nie wiadomo kiedy cystografia będzie..
Zobaczymy coś się okaże w poniedziałek.
Dżizas przez te choroby wszystko mi się odwleka: odstawienie, odpieluchowanie, nie mówić o szczepieniu na odrę/świnkę/różyczkę i na pneumokoki. Nie wiem jak to poukładać.
Nie chciałam odstawiać przed tą cholerną cystografią, żeby Ala miała swojego uspokajacza. A teraz nie wiadomo kiedy cystografia będzie..
Zobaczymy coś się okaże w poniedziałek.
Dżizas przez te choroby wszystko mi się odwleka: odstawienie, odpieluchowanie, nie mówić o szczepieniu na odrę/świnkę/różyczkę i na pneumokoki. Nie wiem jak to poukładać.
Iza gratuluję! Chyba wychodzi na to że odstawienie dziecka w wieku 1,5 roku- 2 lat to ten najlepszy czas. Jak na odpieluchowanie![]()
dokładnie tak! dziecko jest już mądre i wiele potrafi zrozumieć :-)
Cleo - ja tak czekałąm z odstawieniem na wyjazd starszych dzieci bojąc się nocek, a nic się nie dzieje..
reklama
C
Cleo1981
Gość
Cleo - ja tak czekałąm z odstawieniem na wyjazd starszych dzieci bojąc się nocek, a nic się nie dzieje..
no to pozazdrościć tylko
wczoraj chciałam żeby drań usnął przytulony bo już mi tak je wycmokał że mimo smarowania skóra jest przesuszona i siniak się zrobił :-( boli jak diabli podczas cmokania...no i zaczął się ryk i odpuściłam :-( kiedy ten wrzesnien no :-(
Podziel się: