reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersia

Etna jak dziadowac na męża? Przeciez kasa przez wakacje będzie ci leciała!
Ja chyba ząłatwilam sobie zlecenie na wakcję (bo niestety będę bez pracy) nawet w domu ale będę musiała po nocach to robic, bo mi w dzień chłopaki nie dadzą i kasa nniewielka ale zawsze coś

reklama
A jakim smoniem dajesz kaszkę? Bo u mnie jak robię na 120 ml mleka 3 miarki kaszki lub kleiku mały męczył się ze ssaniem ze smoczka z 3 dziurkami Aventu. Kupiłam trójprzepływowy i kaka znika w mgnieniu oka. On ma 3 ustawienia, o taki:
AVENT Smoczek o trójprzepływowy 3m+ 2szt. A.1 (989269194) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupilam i dalam wczoraj kleik kukurydziany przez ten smoczek (100ml mleka modyfikowanego i jedna czubata lyzka kleiku), lecialo dosc mocno nawet chyba za ale maly sobie poradzil. Tylko oswiec mnie i powiedz na czym polegaja te 3 ustawienia??
Etna jak dziadowac na męża? Przeciez kasa przez wakacje będzie ci leciała!
Ja chyba ząłatwilam sobie zlecenie na wakcję (bo niestety będę bez pracy) nawet w domu ale będę musiała po nocach to robic, bo mi w dzień chłopaki nie dadzą i kasa nniewielka ale zawsze coś
Tak tak kasa bedzie leciec, ale zawsze jej za mało :p, zalatw tez mi jakies zlecenie hihihihi
Ja tyle zarabiam, ze szoook gdybym miala za to wyjesc, mieszkanie wynajac i dziecko utrzymac to chyba tylko na centralnym.

Ja kupilam i dalam wczoraj kleik kukurydziany przez ten smoczek (100ml mleka modyfikowanego i jedna czubata lyzka kleiku), lecialo dosc mocno nawet chyba za ale maly sobie poradzil. Tylko oswiec mnie i powiedz na czym polegaja te 3 ustawienia??

Tak tak kasa bedzie leciec, ale zawsze jej za mało :p, zalatw tez mi jakies zlecenie hihihihi
Ja tyle zarabiam, ze szoook gdybym miala za to wyjesc, mieszkanie wynajac i dziecko utrzymac to chyba tylko na centralnym.
hehe no cóż, ja zarabiam tyle samo:baffled: i też na same opłaty idzie. My to w pracy nazywamy :kieszonkowym" bo pensją to ciężko nazwać ;-)

.

Smoczek trójprzepływowy ma 3 możliwości, I jest do picia rzadkich kaszek wtedy dziurka w smoczku ustawia się w poziomie i jak dziecko ciągnie słabiej mu leci, na II dziurka jest w skosie, a w III dziurka jest w pionie co powoduje, ze jak dziecko ciągnie robi się największy otwór takie kółeczko. Dla mojego na początku nawet I była za mocna ale po paru jedzonkach już się przyzwyczaił. Kaszkę robioną 120 ml mleczka i 3 miarki kaszki lub kleiku jemy na poziomie III

Smoczek trójprzepływowy ma 3 możliwości, I jest do picia rzadkich kaszek wtedy dziurka w smoczku ustawia się w poziomie i jak dziecko ciągnie słabiej mu leci, na II dziurka jest w skosie, a w III dziurka jest w pionie co powoduje, ze jak dziecko ciągnie robi się największy otwór takie kółeczko. Dla mojego na początku nawet I była za mocna ale po paru jedzonkach już się przyzwyczaił. Kaszkę robioną 120 ml mleczka i 3 miarki kaszki lub kleiku jemy na poziomie III

ale ja jestem zielona, przed chwila sie dowiedzialam na innym watku ze mam dwustronny materacyk a teraz ze mam smoczek z 3 mozliwosciami. Jaka ja zacofana jestem szooook, a myslalam ze jeszcze nie tak zle ze mną, skad wy to wszystko wiecie. Dzieki ulenka za wytlumaczenie jestes WIELKA :)))))

ale ja jestem zielona, przed chwila sie dowiedzialam na innym watku ze mam dwustronny materacyk a teraz ze mam smoczek z 3 mozliwosciami. Jaka ja zacofana jestem szooook, a myslalam ze jeszcze nie tak zle ze mną, skad wy to wszystko wiecie. Dzieki ulenka za wytlumaczenie jestes WIELKA :)))))
hehe z załaczonej ulotki???;-)

reklama
Dziewczyny,zostało mi moje mleko w zamrażalce sprzed ok 2 miesięcy. Nadaje sie dla małej, czy raczej nie ryzykować juz?
nadaje
A ile masz stopni w zamrażarce? okolo -5 to 3 miesiące a poniżej 10 pół roku

Ja mam taki zapas, ze już nei wiem co z tym robić, cąła szuflada, a gówniarz nie chce pić. Moja mam mówi, ze jak ja byłam mała to kobiety sprzedawały mleko, a potem mozna było kupić np. w przychodni albo z ogłoszenia w gazecie i było to straszliwie drogie. Może biznes otworzę?;-):-)

Do góry