N
nataliak
Gość
wyglada to na kryzys laktacyjny 6tygodnia. przystawiaj mala czesto do piersi, na pewno lada moment pojawi sie wiecej pokarmu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy to się zmieni bo maja majka normalnie domaga się jedzenia co godzinę...i to nie żeby sobie cyca potrzymać tylko je bo słychać jak połyka...kiedyś jadła co 3 godz.
Dziewczyny czy to się zmieni bo maja majka normalnie domaga się jedzenia co godzinę...i to nie żeby sobie cyca potrzymać tylko je bo słychać jak połyka...kiedyś jadła co 3 godz.
właśnie miałam to samo pisać, cholecia mój mały nonstop chce cyca, wczoraj wieczorem to już się zaczęłam bać, czy mu nie braknie, bo opędzlował obie piersi naraz i jeszcze płakał, ale stwierdziłam,że musi być najedzony i dałam smoczka i ufff usnał :-)
Cześć dziewczyny. A ja jem wg zaleceń położnej, piję dużo tak jak się należy (od samego początku herbata czarna, soki jabłkowe, kompoty, woda mineralna niegazowana) i od wczoraj nie mam pokarmu. Jestem załamana, przystawiam Malutką do cyca, odciągam laktatorem te kilka kropelek które się wytworzą... i nic nie mam. Musiałam kupić Bebilon 1 żeby dziecko nakarmić. Ola ciąga butelkę i widocznie smakuje jej sztuczne mleko ale wolę ją karmić piersią. Macie może jakieś pomysły albo sposoby na pobudzenie laktacji? Od tygodnia piję herbatkę na laktację z Herbapolu, ale to nic nie daje. Pomocy.
u nas mleka pod dostatkiem - niesety do tego stopnia, że chodzę z napompowanymi obolałymi balonami. Młoda je tylko z 1 cyca raczej, drugiej już nie chce.. nie wiem tylko czemu skoro ona tego nie przejada to u mnie nie zmniejsza się laktacja?????
ulewanie u nas wciąż trwa, czasem też dochodzą też małe wymioty - chce iśc juto do pediatry i to wsyztsko skonsultować