reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

U nas mleko krowie jeszcze dlugo bedzie w odstawce bo skaza daje o sobie znac ;/ Ostatnio kupiłam zamiast Bebilonu HA Bebiko HA i mala ma znowu plamy na policzkach i udach ;/ Ale jestem zla na siebie ze zachwialo mi sie zaoszczedzic ;/

Ostatnio Agusi najbardziej smakuje rosól z makronem i jabłka ;)

Karmicie jeszcze dzici słoiczkami?????

reklama
Słoiczkami?! No nie żartujcie że dajecie swoim dzieciom cały czas słoiczki po tej całej aferze. Moja zjadła kilka, na jakich wyjazdach, ale w domu never ever!

tysia jakoś do 10 miesiąca podawałam na przemian z moimi obiadkami, po 10 miesicu już tylko moje obiadki je..
mam ze 3-4 słoiczki w zapasie, w razie, gdybyśmy gdzieś jechali i nie miałabym co mu dać :-)

My już od dawna na domowych obiadkach :p Choć słoiczki jak większość dziewczyn mam w zapasie w razie jakiegoś wyjścia dłuższego (bo leń na gotowanie dla dziecka jeszcze mnie nie dopadł :p).

U mnie na 30 obiadków miesięcznie około 16 to słoiczki. Jaśkowi nie podchodzi ani moja pomidorówka, ani barszczyk czerwony, ogórkowa też nie. Jedyne co zjada ze smakiem to krupnik i brokułowa-krem, ale przecież nie będę tego w kółko gotować, bo mam Jeszcze Jagodę. Drugie dania też nie za chętnie je.
Będę go próbowała przekonywać, ale to chyba jeszcze potrwa, więc słoiczki dla dzieci po pierwszym roku nie będą mi a raczej jemu obce.
I kupuję Gerbera. Tylko.

reklama
u mnie tez słoiczki królują bo nie mam czasu na gotowanie. tzn jak jestem w domu to owszem ale jak jestem w pracy to daje obiadki ze słoiczka. a raczej moja mama jej daje;)

Do góry