reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

dziewczyny, a jak zrobić mannę na mm??
mm chyba nie powinno się gotować?
kupić mannę błyskawiczną, zrobić ją z wodą, a potem dolać mm?

reklama
aga ja czytałam, że można mm gotować, nie wiem tylko co wtedy z witaminami w nim zawartymi.

Mi nikt nie robił ograniczeń co do ilości puszek, zawsze biorę 5 puszek, bo więcej nie chcę składować w domu i są realizowane na jednej recepcie, nie rozumiem dlaczego w aptece mieliby robić z tym problemy :confused: - to produkt podstawowego żywienia i wiadomo, że tego trochę idzie, a nie jakieś tabletki.

Jeśli chodzi o zaświadczenie od alergologa, to moim zdaniem ta procedura ma sens. Do roku czasu dziecko może pić pepti nawet w ramach prewencji, żeby aleria nie wystąpiła, ogólnie jest jeszcze kilka innych wskazań do pepti, nie tylko skaza, ale te problemy po roku czasu powinny już minąć i jeśli dziecko po roku musi pić pepti, to już typowy alergik, więc powinno być pod opieką specjalisty i chociażby dlatego lekarz będzie wymagał takiego zaświadczenia - ja tak to widzę.

nie wiem,jaki to problem moga miec w aptece.kiedys jak bylam w przychodni po recepte i facet przede mna chcial 8 puszek na jednej recepcie to nie chcieli mu wypisac tlumaczac sie wlasnie problemem w aptece.ja biore 2 recepty po 2 puszki bo wiecej tez nie potrzebujemy.
a tak na marginesie ile kosztuje u Was b.pepti?

U nas tylko kaszki ryżowe.
Mam pytanie do mam dzieci ktore sa na bebilon peptit właśnie wczoraj się dowiedziałam u nas w przychodni że te mleko jest refundowane tylko do 1go roku zycia a na poźniej trzeba mieć zaświadczenie od alergologa o skazie. U Was tez tak jest?
:baffled: Aż się u siebie zapytam w przychodni...

My na pepti dopiero trzecią puszkę pijemy, kosztuje w najtańszej w mieście aptece 22zł na receptę, bez 44

:baffled: Aż się u siebie zapytam w przychodni...

My na pepti dopiero trzecią puszkę pijemy, kosztuje w najtańszej w mieście aptece 22zł na receptę, bez 44

Coo??? u nas najdroższe za 13 na receptę. Nikita musisz mieć ze zniżką, bo chyba nie płacisz 44zeta????

a jak już macie takie drogie, to zamów w doz.pl. Ja nie raz tak kupowałam, zamawiałam na stronie a przy odbiorze dawałam receptę

reklama
Do góry