My mamy taki You are viewing the following product: Explora Kubek Niekapek z uchwytamipolecicie jakiś kapek-niekapek z gumowym ustnikiem?
Jonasz plastiku do ust nie bierze :/
Ustnik jest gumowy, Sami ładnie z niego pije.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy taki You are viewing the following product: Explora Kubek Niekapek z uchwytamipolecicie jakiś kapek-niekapek z gumowym ustnikiem?
najwazniejszy jest zdrowy rozsadek w karmieniu dziecka. jesli maluch nie jest alergikiem i wiekowo blizej mu do roczniaka niz noworodka to odrobina soku z czastki mandarynki mu nie zaszkodzi. robicie jazde o mandarynki a wpychacie dzieciom banany, czekolade, zupy na wywarze miesnym czy jakies malo odpowiednie rzeczy ze swojego talerza.
aldonta ja też gotowałam warzywka na parze z indykiem albo z dorszem, tyle tylko że moja mała nie je za dużo i jak ugotowałam np. małego ziemniaka, marchewkę, kawałeczek pietruszki i selera i trochę brokuła plus kawałek indyka czy ryby to wystarczało mi to na 3-4 obiadki. Mała zjadła góra dwa a resztę wyrzucałam (przecież nie postoi to dłużej niż 48h w lodówce)![]()
polecicie jakiś kapek-niekapek z gumowym ustnikiem?
no to ja chyba jestem najgorsza ;-)
bo ja czekoladę daję co jakiś czas kawałek, banana wcina, wczoraj nawet kiwi jadł![]()
Nie radzę zamrażać słoików, moga popękaćja mam słoiczki takie po keczupach i robie weki.....czasem nie złapie sie nakretka więc trudno choc mozna zamrozić podobno