estragon - też nie lubię brudnych biegających bąbli ale przy jedzeniu mi to nie przeszkadza, tym bardziej jak mały się będzie uczył samodzielnie jeść zamierzam właśnie kupić taki śliniaczek z rękawkami, bo mały był dziś caaaały brudny ')
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jeszcze wpis z jednego z moich ulubionych dzieciowych blogow, tak ku przestrodze Żarcie
oo to też mój ulubiony blog...jak go znalazłam jakiś czas temu to jednego wieczoru przeczytałam całe archiwum..super, uwielbiam Słoninkę
Mam pytanie drogie Panie , czy ktoś dokarmia dziecinę swoja Bebiko 1 i jakie reakcje po spożyciu? Polecacie czy odradzacie?
oo to też mój ulubiony blog...jak go znalazłam jakiś czas temu to jednego wieczoru przeczytałam całe archiwum..super, uwielbiam Słoninkę
Mam pytanie drogie Panie , czy ktoś dokarmia dziecinę swoja Bebiko 1 i jakie reakcje po spożyciu? Polecacie czy odradzacie?