reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

u nas tylko woda-Dobrawa, czasem mleko i kilka łyczków ode mnie kawy czy herbaty
soczki dla dzieci, kubusie, mleka smakowe itd. wszystko jest beeeeeee :sorry2:
widzę, że Bartus staje sie smakoszem ;-):-D

reklama
No no Bartul je jak facet , fajnie , a ta moja ostatnio najbardziej danonki - a Wera miała od nic uczulenie a tak poza tym to bardziej lubi z naszego obiadu coś skrobnąć niż jeść swoje zupki

Staś pije wodę, mleko, czasem wodę z sokiem domowym. Od czasu do czasu słabą herbatę.
A co do obiadów, to nie gotuję mu osobno. Już od dawna nasze obiady nieco przystosowałam do potrzeb małego dziecka.

U nas też Julka je nasze obiady, zje wszystko, co ugotuję, chociaż, tak jak Marta, mam parę słoików w zanadrzu. Pije Juluś czasami soczki, przeważnie wodę Cisowiankę ngaz, i herbatki Hipp z dziką różą i wieloowocową.

reklama
u mnie Kołajski pije tylko wodę wszystkie inne wynalazki odpadają po prostu nie lubi ale nie dziwie się bo i ja pije tylko wodę od czasu do czasu herbatę żeby nie zrobić komuś przykrości jak jestem w gościach

Do góry