reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

u nas tylko woda-Dobrawa, czasem mleko i kilka łyczków ode mnie kawy czy herbaty
soczki dla dzieci, kubusie, mleka smakowe itd. wszystko jest beeeeeee :sorry2:
widzę, że Bartus staje sie smakoszem ;-):-D

reklama
No no Bartul je jak facet , fajnie , a ta moja ostatnio najbardziej danonki - a Wera miała od nic uczulenie a tak poza tym to bardziej lubi z naszego obiadu coś skrobnąć niż jeść swoje zupki

Staś pije wodę, mleko, czasem wodę z sokiem domowym. Od czasu do czasu słabą herbatę.
A co do obiadów, to nie gotuję mu osobno. Już od dawna nasze obiady nieco przystosowałam do potrzeb małego dziecka.

U nas też Julka je nasze obiady, zje wszystko, co ugotuję, chociaż, tak jak Marta, mam parę słoików w zanadrzu. Pije Juluś czasami soczki, przeważnie wodę Cisowiankę ngaz, i herbatki Hipp z dziką różą i wieloowocową.

reklama
u mnie Kołajski pije tylko wodę wszystkie inne wynalazki odpadają po prostu nie lubi ale nie dziwie się bo i ja pije tylko wodę od czasu do czasu herbatę żeby nie zrobić komuś przykrości jak jestem w gościach

Do góry