reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią/butelką a potem inne jedzonko

reklama
A ja dzis wysiadam. Mojego małego nadal sypie mimo ze juz go nie karmie. Jadł ziemniaki z marchewką i sinlack z jabłkiem i śliwką. Musze znowu wrócić do pocątku. Wiem ze dynia go nie uczulał, ale mi sie skończyła. Więc jutro podam dynie z ziemniakami ze słoiczke(czytałam ze hipp ma takie, mąż będzie jutro szukać). I sam sinlak.
Wiecie co tak mi go szkoda. Ma całe plecy, brzuch i ręce w plamach , są strasznei suche. Juz wymiękam. Dobrze ze chociaż te mleko lubi.

Azile kolezanki mla syypalo po jablku Nawet jak byl tylko dodatek soczku Moze i u was jest podobnie. Z hippa jest dynia z ziemniaczkami bo ja kupowalam. U nas duzy wybor byl w rossmanie

magdalenkakol dzięki za porade. Wyśle jutro męza do rossmana
Najgorsze jest że ja wiem ze może sypać po jabłu(sama nie toleruje) i po marchwi(madzia nie toleruje). Ale jakos nie moge wyczuć co to jest u DOmisia. I już sie boje co tu podać, aby jemy to swiństwo zeszło

Azile obyś doszła co nie pasuje Domisiowi :tak:

Ja dałam dzisiaj koło 13 małej skórke od chleba, ładnie wszamała, a na wieczór miała już kilka plamek na policzku :dry: może byc od chleba :confused: tak szybko?

Mata tak moze być. Bo w chlebie są i drozdze i inne świństwa. A moze tylko chwilowa nietolerancja.
Jako przykład to dziś u Domisie po 20 minutch po marchwi zaczerwienił sie cały. Teraz płacze przez sen.
Mata odczekaj tydzień i znowu spróbuj jak będą znowu krosty to to

Azile wspolczuje tej wysypki u Domisia:-(
bruna tez dzis wysypalo na szyjce i podejrzewam ze winowajca to banan:-(
dalam mu juz kiedys wczesniej ale on caly czas ma te suche plamki i jakos nie bylo widac zmian a dzis ewidentnie na szyjce czerwona wysypka:-(znowu bedzie ciezka noc:-(

reklama
Współczuję Wam dziewczyny tych problemów :tak: mam nadzieję, że wszystko się z tym jedzeniem ułoży :tak: i będzie już dobrze :tak: życzę tego z całego serca :-)

Do góry