reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych bąbelków

reklama
O fuuuuuuuuuuj
Właśnie odpowiedziałam sama sobie na to pytanie
dziewczyny rozmroziłam właśnie mleko z września i posmakowałam same wymioty!!! aż mnie zarzuciło bleee
tak więc wiem że w zamrażalce w lodówce nie można tak długo przechowywać pokarmu bleeeee ratunku jak ja ten smak sobie z ust mam usunąć

zrobiłam to już-pomogło za to mam doła
tyle dobrego poszło na marne
właśnie wyrzuciłam do kosza 25 porcji pokarmu- i po co ja to ściągałam-przykro mi

reklama
no właśnie dobrze, że karmię piersią ale straciłam ochotę na kolejne ściąganie mleczka, tak więc jestem na minusie
nie mam moich zapasów
niepotrzebny mi drogi laktator który kupiłam
oraz niepotrzebne pojemniki na pokarm
ile kasy poszło.....
Oby piersi produkowały jak dotąd to będzie ok

aha ale dałam Wiktorowi kaszkę ryżową na modyfikowanym-było pyyycha!

Do góry