reklama
A
agik25
Gość
Jezuuuu jak mi Wojtek jedną co dzień qpe zrobi to jestem przeszczęśliwa. Czasami po 3,4 dni nie robił wcaleNo to dzisiaj była JEDNA qpa I to dopiero wieczorem - zawsze strzelał serię 3-4 rano i kolejne w ciągu dnia
Nie no, to wiem ;-) Bardziej zaskoczyła mnie gwałtowność zmiany - bo przejście z 7-8 na 1 to dość drastyczne
Czyli zupka pochłonięta? Gratulacje! :-)
Esia moim zdaniem to zupełnie w porządku. Staś - do momentu wprowadzenie kaszki - robił qpę po 8 razy dziennie, moja mama była przerażona, twierdziła nawet, że moje mleko jest za tłuste i to jest przyczyna, pediatra powiedziała, że wszystko ok, i żeby się nie przejmować. Jak skończył 4 miesiące i dostał kaszę zmiana była tak samo gwałtowna jak u Was z 8 zrobiła się jedna i również na to pediatra powiedziała, że jest OK.
Wydaje mi się, że jeżeli chodzi o qpy to normy są baaaardzo elastyczne;-)
Annie, Staś właśnie pochłonął 180ml mleka z kleikiem ryżowym
Ciekawe jak długo pośpi:-)
Toska pochwal się jak długo spał Staś po kaszce??
A u nas chyba kryzys laktacyjny:-(
Mały jest strasznie marudny w ciągu dnia, w nocy budzi się co godzinę i cały czas chce cyca.
Wczoraj wieczorem róbowałam go nakrmić Nan'em, ale nie chciał pić.Nie wiem, czy mu nie smakowało, czy jest jakiś inny powód jego niezadowolenia.
A u nas chyba kryzys laktacyjny:-(
Mały jest strasznie marudny w ciągu dnia, w nocy budzi się co godzinę i cały czas chce cyca.
Wczoraj wieczorem róbowałam go nakrmić Nan'em, ale nie chciał pić.Nie wiem, czy mu nie smakowało, czy jest jakiś inny powód jego niezadowolenia.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dziewczyny a czy kaszki ryżowe można podawać? one chyba nie zawieraja glutenu??
Siwucha spokojnie mozesz podawac kaszki ryzowe lub kukurydziane,nie zawieraja one glutenu,te na mleku modyfikowanym są gotowe do spozycia po wymieszaniu z wodą,sama ryzowa do przygotowania z wodą i mlekiem Twoim lub modyfikowanym
buziaki
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
szczerze to trzeba bylo sprawdzic w necie lub poczekaj jak ktoras z dziewczyn Ci odpisze bo ja nie mam zielonego pojecia,Julcia od 2 miesiąca zycia jest na modyfikowanym wiec nawet nie interesowalam sie jak dlugo mozna przechowywac mleko w zamrazalniku
Podziel się: