Nie. Miód jest bardzo silnym alergenem, nawet jeszcze nie zastanawiałam się nad podawanie...dziewczyny czy wasze dzieci dostaja juz miod?
Poza tym, ja nie jadam, więc to też ma znaczenie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Miód jest bardzo silnym alergenem, nawet jeszcze nie zastanawiałam się nad podawanie...dziewczyny czy wasze dzieci dostaja juz miod?
A dlaczego dajesz 5 słoiczków dziennie?Dzisiaj lekarz mnie podłamał...
Powiedział, żeby Krzysio jeszcze przez minimum pół roku pozostał na słoiczkach. Jeśli domowe jedzenie to w grę wchodzi tylko i wyłącznie ze sprawdzonego źródła, żeby było pewne że nie karmimy małego jakimiś środkami owadobójczymi......
A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze....
5 słoiczków dziennie x 4 zł = 20 zł x 30 dni = 600 zł
a gdzie reszta... pieluchy jakieś ciuszki..... soczki...
o matko, nawet sobie nie zdawałam do tej pory sprawy, ze tyle na dziecko wydajemy....
a może kurka ten lekarz przesadza..... sama już nie wiem...
Czy pieczarki są eko?