asia2702
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. Poczytałam sobie opinie o tych produktach i mają bardzo dobre. Teraz wykupię w rossmanie te bony, bo i tak muszę kupić jakieś jedzonko, a potem zobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dawałam różne. Hippa akuray najmniej, bo synkowi niezbyt smakował.nie ma tak że dla każdego jest dobry jeden producent. Dzieci różnie mogą reagować. Trzeba sprawdzać później też skład, bo Hipp to lubi solić potrawy, a to akurat średnio potrzebne dla takich maluszków
Ja dawałam wszystkie firmy, które mi akurat w oko wpadły.
Ale Hipp też ma słoiczki Bioja herbatki kupuje z hippa, ale to dlatego ze tylko te sa zazwyczaj dostepne, a sloiczki zazwyczaj uzywalam gerber organic i teraz tez bede... ja jakos preferuje zywnosc organiczna.
ijeeee to może i ja dostane takie cudo wypełniłam dużo tych karteczek ))Chyba jest tak, jak pisze Ccaroline. Wypełniałam w szpitalu jakieś kupony po otrzymaniu tych pudełek. Podejrzewam, że stąd ta paczka.
Kurcze piszecie rzeczy o których nie miałam pojęcia... jak dobrze ze jesteście :-)Ale Hipp też ma słoiczki Bio
tutaj polskie sloiczki sa tylko w polskich sklepach i sa strasznie drogie i daleko, wiec mam do wyboru tylko gerber, beech nut i earth's best. A gerber jest czesto na promocji i czesto sa na niego kupony, dlatego taki wybor.Ale Hipp też ma słoiczki Bio
do tarcia marchwi czy jablka najzdrowsza jest wlasnie szklana
Ja obiadki kupuję z różnych firm.Dzisiaj Daga zjadła szpinak z ziemniaczkami BBVity,smakowało jej.Dla porównania bananka ze słoiczka nie chciała jeść,robiła dosłownie BLEEE..
Hipp nie jest polski, ja go w Hiszpanii kupowałam. Ale widocznie w Stanach go nie matutaj polskie sloiczki sa tylko w polskich sklepach i sa strasznie drogie i daleko, wiec mam do wyboru tylko gerber, beech nut i earth's best. A gerber jest czesto na promocji i czesto sa na niego kupony, dlatego taki wybor.