reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

Mój Franus jak je to nie pije najwyżej po. Ja znowu uczę od małego że pije się po jedzeniu a nie w czasie.
Moje dziecię pije wodę z cytryna ostatnio. A i butelkę Kubusia dostaje bo Kubuś jest faktycznie bez cukru tzn tylko naturalny cukier jest.

reklama
U nas też jest piciu po jedzeniu. Wcześniej jakoś nie myślałam o tym, że Olcia pije wodę a teraz tak sobie pomyślałam, że ja zawsze herbatkę albo sok a ona tylko wodę:) hihi

pawelek pije, chociaz czasem za malo jak sadze
pije wode, ale woli herbatki, tylko robie mu takie owocowe z torebki
jak dzis dostal taka granulowana to nie chcial za bardzo... nie lubi chyba juz
czasem daje mu tez soczki bobofruty
a i pije wtedy kiedy ma ochote, kubeczek zawsze stoi na widoku
tylko ta slomke z momma juz odgryzl gryzon maly a 40zl kosztowalo ech

Nikos pije zdecydwanie za mało. Kurcze wczoraj było tak ciepło ao n tylko łyka wział i przed snem wypił :O kupilam mu sok jablkowy cappy na lotnisku i pociagnal i nie dobre. Tylko woda i woda

ja tam juz nie patrze na zadne schematy bo moje dziecko prawie wszystko wcina, a najlepiej lubi mięsko i kiełbaske, do picia woli bardziej wode niż herbatki czy soczki

reklama
ja tam juz nie patrze na zadne schematy bo moje dziecko prawie wszystko wcina, a najlepiej lubi mięsko i kiełbaske, do picia woli bardziej wode niż herbatki czy soczki
W tym schemacie nie chodzi o to co i kiedy wprowadzać, tylko co zrobić, żeby jadłospis dziecka był zbilansowany i wartościowy:-)

Do góry