reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja juz nie blenderuje,tylko rozgniatam widelcem i Bartus ładnie sobie radzi z wiekszymi kawałkami.
Dzisiaj zrobiłam malemu takie cacko.
Mianowicie wzielam rondelek wrzucilam maselka,szpinak troche podsmażyłam,potem dodalam maly zabek czosnku,troche serka topionego,smietany i wody.Poddusilam to razem,a na koniec dodalam juz wczesniej ugotowanego indyka.Wszystko wymieszalam z makaronem mhmhhm maly sie zajadał.
A dlka nas to tez pyszne danie tylko trzeba wiecej czosnku i troche wegety do smaku
Polecam.
Mianowicie wzielam rondelek wrzucilam maselka,szpinak troche podsmażyłam,potem dodalam maly zabek czosnku,troche serka topionego,smietany i wody.Poddusilam to razem,a na koniec dodalam juz wczesniej ugotowanego indyka.Wszystko wymieszalam z makaronem mhmhhm maly sie zajadał.
A dlka nas to tez pyszne danie tylko trzeba wiecej czosnku i troche wegety do smaku
Polecam.
A jakie herbatki do picia dajecie maluchom. Chciałam już zrezygnować z rozpuszczalnych. W sumie to już zrezygnowałam bo Ola pije samą wodę ale jakoś tak dziwnie dawać jej samą wodę np. do popicia kanapki Kupiłam dziś zieloną z owocem pigwy.
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
A ja tam się cieszę że moje dziecko pije tylko wodę. To dobre przyzwyczajenie na przyszłość.
Podziel się: