reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
ja dzisiaj kupilam do sprobowania NAN PRO 3.
mam nadzieje, ze nic nie wyskoczy.

kupilam tez 3 kaszki bobovity mleczno-ryzowe w tesco w promocji niecale 14 zł za 3. Po 4.66 chyba za jedna.

trzymajcie kciuki , jak nic nie wyskoczy, to zamierzam sprobowac krowiego.

My dajemy serki waniliowe lub truskawkowe dla dzieci, jogurty naturalne z owockiem i pokruszonymi biszkoptami.Spróbujemy dać mleko krowie po roczku. A dziś jadł płatki kukurydziane ze swoim mleczkiem i zjadł pełną miseczkę. Ale sobie pomrukiwał.:tak:

u nas najczesciej jogurty naturalne i kefiry, z dodatkiem piernikow lub biszskoptow, wlasnie do piatku musze upiec perniki, bo sie skonczyly, a urobione ciasto juz 1,5 tygodnia w lodowce lezakuje :)

reklama
u nas roznie jak zje serek homo jana, raz daje bobovity, czasem zje Paule albo Bakusia
wczoraj na kolacje zamiast kaszki dałam jajecznice ale sie zajadał az sie trząsł :)

Do góry