reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

no ja tez Cow&Gata mam :-) faktycznie kawałki wielgachne, ale ja muszę blendować... niezupełnie na gładziutka papkę, ale jednak.

reklama
a u nas jest tak histeria na dźwięk blendera, że szok, długo nie można go uspokoić, zostaje tarka lub ugniatanie, ale dziś wzgrdził domowym obiadkiem, a słoiczkowy zjadł...

Tabasia nie jemy Cow&Gate, Mlody najbardziej lubi Heinza i Hippa. Mi to pasuje, na nie jest zawsze promocja ;-) W Hippie zawsze sa wielkie kawalki- zwlaszcza makaronu....Redan to juz tylko z kawalkami je...

ja jeszcze zadnych twarozkow nie dawalam wiec sie przylaczam do prosby marciii

mojemu rybka dzis srednio podeszla, ale udalo sie cos tam zjesc plus ziemniaczki, doprawil sloiczkiem

Tabasia nie jemy Cow&Gate, Mlody najbardziej lubi Heinza i Hippa. Mi to pasuje, na nie jest zawsze promocja ;-) W Hippie zawsze sa wielkie kawalki- zwlaszcza makaronu....Redan to juz tylko z kawalkami je...
Musze tez sprobowac :tak: Ostatnio nie mialam czasu na czytanie skladu, bo ja przez ta skaze bardzo uwazam, chociaz ostatnio jadl ta lasagne, a ona ma w skladzie niewielkie ilosci mleka i nic mu nie bylo :-) Czy to znaczy, ze juz mu alergia minela? I pije mleko NAN HA i tez jest ok.
No a biszkopty (glutenowe) normalnie mu daje, jednego dziennie, czasem co dwa dni. Tez nic mu nie jest. mam nadzieje, ze tak zostanie :)

reklama
Do góry