reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

A moje dziecko dzisiaj rozkoszowalo sie delicją.

Wpadla do mnie kumpela z 2 letnia coreczką.I Oliwka poczestowala Jasia delicją,nawet nie zauwazylysmy kiedy,ale slysze takie mlaskanie patrze a on delicje wcina pol zjadl.Ale jak zajadal no normalnie wsysal sie w nią haha.Ale nie dobra mama zabrala/

reklama
mój nie przepada za obiadkami w słoiczku... zjada je na raty... najpierw mu daje na obiad to zje więcej niż pół i za pół godziny dokańcza słoik... za to z deserkami nie ma problemu :-D:-D:-D

delicja ojej rarytas przy tym całym zaręłku niemowlęcym :)
Ja juz nie przesadzam tak z tym jedzeniem i lizał lizaka, danonka lyzeczke zjadł:) W ogole dałam mu torta do podotykania ale mial mine dziwna jak mial galaretke zimna w rekach hehe

ja warzywa gotowałam w skórkach, tylko przedtem porządnie szorowałam szczoteczką.

Ol dzis bez apetytu :-(

kupiłam jej dzis orkiszowe ciasteczka jabłkowe, ale nie dałam, bo nie zjadła obiadu ;-)

oj a moj uwielbia jak moze jesc nasze jedzenie i to najlepiej jak dostanie na talerzu i cale lapska moze w nie wsadzic jaką ma wtedy frajde, gorzej z mamusią bo wszystko wkolo brudne i dziecko potem trzeba szorowac z okruszkow ;)

dziś moje dziecko dostanie utarte jabłuszko :) a tak to zawsze słoiczkowe :) zobaczymy

teściowa kupiła szklaną tarkę i wynalazła jabłuszka bez oprysków i nawozów :)

moja Lila ostatnio bez apetytu, no ale to pewnie przez przeziębienie. A tak to u nas deserki ze słoiczka kiepsko, a najlepszy deser to skrobane łyżeczką jabłuszko, albo banan.

czy któras z was podawała moze dziecku jogurt naturalny, jeśli tak to jakiej firmy?? ja poki co podaje te specjalne dla dzieci ewentualnie owocka z kompotu do tego dorzucam, ale sie zastanawiam czy taki naturalny jogurt z owockiem z kompotu moge podac

reklama
Katreinka ja podawalam danona ale sie zajadał! do tego banana czy sliwke pychotka:p

A moj Janko dzisiaj na sniadanie dostal jajeczniczke na maselku znaczy z samego zoltka.Jajko mega ekologiczne bo z moich kurek:D

ALe sie zajadal

Do góry