reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dka Nikiego chyba bobovita najlepsza
M
myszowata
Gość
mój synuś lubi właśnie te gęste, bardzo smakowała mu zupka hipp z kalafiorem, dziś pierwszy raz jadł morele
Ja jeszcze Lilce mięska nie wprowadzałam, ale zupki wcina nieźle. Powiem Wam, że odkąd je pokarmy stałe to robi po kilka kupek dziennie, a wcześniej 1 x na tydzien albo rzadziej. Nawet śmialam się, że nasze dziecko jest bardzo ekonomiczne, a tu 7-8 pieluch dziennie he he..
M
myszowata
Gość
tak wyszło, że nie dałam dziś Frankowi glutenu, a dawałam już od tygodnia, myślicie, że to może byc jakiś problem?
Eeeee chyba nie.tak wyszło, że nie dałam dziś Frankowi glutenu, a dawałam już od tygodnia, myślicie, że to może byc jakiś problem?
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
za nami brzoskwinka-bezobjawowa
))
M
myszowata
Gość
Franuś dziś spróbuje śliwek:-)
reklama
ionka
Fanka BB :)
takich słoikowych?? uważaj, bo sa okropnie słodkie, wymieszaj z jabłkiem czy coś :-)
a Ol zjadła w nocy ze 30ml jedynie. może to juz koniec nocnego karmienia? :-) za to wciągnęła caluśkie śniadanko i muszę powiedzieć, że orkiszowa kasza smakuje jej bardziej, niż jaglana :-)
a Ol zjadła w nocy ze 30ml jedynie. może to juz koniec nocnego karmienia? :-) za to wciągnęła caluśkie śniadanko i muszę powiedzieć, że orkiszowa kasza smakuje jej bardziej, niż jaglana :-)
Podziel się: