reklama
kasiadz
Fanka BB :)
Wprowadzanie nowych pokarmów- schematy i zalecenia - forum, opinie, ciąża
Imageshack - karmionychpiersijs0.jpg
jednak prawdę mówiąc nie mam jeszcze pomysłu jak zacząć u nas podawanie posiłków, wstępnie wymyśliłam że chcę doprowadzić do tego aby między 6a 16 nie było cyca, w tym czasię wprowadzę mm i stałe pokarmy. a po 16 będą stałe pokarmy i cyc.
myślę że zaczniemy jednak od gotowanej marchewki, jabłuszka tartego, soczku jabłkowego i soczku marchewkowego
zaczynamy od przyszłego tygodnia, bo może się okazać że za miesiąc idę do pracy
Imageshack - karmionychpiersijs0.jpg
jednak prawdę mówiąc nie mam jeszcze pomysłu jak zacząć u nas podawanie posiłków, wstępnie wymyśliłam że chcę doprowadzić do tego aby między 6a 16 nie było cyca, w tym czasię wprowadzę mm i stałe pokarmy. a po 16 będą stałe pokarmy i cyc.
myślę że zaczniemy jednak od gotowanej marchewki, jabłuszka tartego, soczku jabłkowego i soczku marchewkowego
zaczynamy od przyszłego tygodnia, bo może się okazać że za miesiąc idę do pracy
Ostatnia edycja:
Kingolinka
Ojej to niedobrze MIłka Tfu tfu odpukac w niemalowane moj dobrze wszystko jak narazie przyjmuje
Marti_1984
u nas w weekend była próba marchewkowa zakończona niepowodzeniem bo owszem smakowało i to bardzo tylko brzuszek jeszcze nie dorósł
kasia - powiedzenia
kurcze a co się działo, płakała?
Marti_1984
pierdziochy, ulewanie i wyciskanie kupy o 3:00 nad ranem spoko cycem się najada więc nie ma parcia a do roboty wracam dopiero pod koniec maja więc czas jest
aha u mnie pierdziochy o 3 nad ranem to standard
W UK polecaja tzw baby led weaning, po polsku sie chyba przyjela na to nazwa bobas lubi wybor. Ja chyba bede laczyc obie metody Ale znam pare mam ktore tylko tym sposobem wprowadzaja stale pokarmy i maluchy jedza az sie uszy trzesa
Tutaj wiecej:
Bobas Lubi Wybór
Tutaj wiecej:
Bobas Lubi Wybór
Marti_1984
W UK polecaja tzw baby led weaning, po polsku sie chyba przyjela na to nazwa bobas lubi wybor. Ja chyba bede laczyc obie metody Ale znam pare mam ktore tylko tym sposobem wprowadzaja stale pokarmy i maluchy jedza az sie uszy trzesa
Tutaj wiecej:
Bobas Lubi Wybór
a blizej mozesz cos powiedziec wiecej na ten temat
reklama
sivi
ewa tak, bo po mm wszystko bedzie lepiej, nie słuchaj co gadają i rób co uważasz
cytryna ja ostatnio dostałam tabele żywienia dzieci tutaj i po 6 miesiącu większość rzeczy każą wprowadzać. Nawet chili!!!!!tylko cytrusy po 8 miesiącu a tak wsio.
Moja zużywa ze 3, 4 pieluchy na dobe...bo kupa raz na tydzień i to musze się actimelka spić...i nie wiem już co jest z nią grane, bo nic jej nie boli, jest radosna, ślicznie się bawi....a kupy brak chronicznie...
cytryna ja ostatnio dostałam tabele żywienia dzieci tutaj i po 6 miesiącu większość rzeczy każą wprowadzać. Nawet chili!!!!!tylko cytrusy po 8 miesiącu a tak wsio.
Moja zużywa ze 3, 4 pieluchy na dobe...bo kupa raz na tydzień i to musze się actimelka spić...i nie wiem już co jest z nią grane, bo nic jej nie boli, jest radosna, ślicznie się bawi....a kupy brak chronicznie...