reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i dieta naszych maluszków

reklama
u nas w weekend była próba marchewkowa zakończona niepowodzeniem bo owszem smakowało i to bardzo tylko brzuszek jeszcze nie dorósł :no:

kasia - powiedzenia :tak:

pierdziochy, ulewanie i wyciskanie kupy o 3:00 nad ranem :confused2: spoko cycem się najada więc nie ma parcia a do roboty wracam dopiero pod koniec maja więc czas jest :tak:

W UK polecaja tzw baby led weaning, po polsku sie chyba przyjela na to nazwa bobas lubi wybor. Ja chyba bede laczyc obie metody :) Ale znam pare mam ktore tylko tym sposobem wprowadzaja stale pokarmy i maluchy jedza az sie uszy trzesa :)
Tutaj wiecej:
Bobas Lubi Wybór

reklama
ewa tak, bo po mm wszystko bedzie lepiej, nie słuchaj co gadają i rób co uważasz
cytryna ja ostatnio dostałam tabele żywienia dzieci tutaj i po 6 miesiącu większość rzeczy każą wprowadzać. Nawet chili!!!!!tylko cytrusy po 8 miesiącu a tak wsio.

Moja zużywa ze 3, 4 pieluchy na dobe...bo kupa raz na tydzień i to musze się actimelka spić...i nie wiem już co jest z nią grane, bo nic jej nie boli, jest radosna, ślicznie się bawi....a kupy brak chronicznie...

Do góry