reklama
livastrid
2010 & 2012
Justys Ty sie babo nie zalamuj, nie poddawaj, chyba, ze juz sama nie masz checi i ochoty na takie zabawy to nic na sile, nic zlego w tym nie ma.
troche szkoda mleka, bo Twoje i nic nie kosztuje poza karmieniem samej siebie ;-) jak masz checi to poszukaj doradcy laktacyjnego albo kup sobie laktator i karm butla. Jak nie masz checi to jak bylo napisane- albo szalwia, albo piguly, mnie wstrzymywanie laktacji bez niczego zajelo kolo 2-3 tygodni.
nie karmie cycem, ale mleko sciagam, troche z tym zabawy i szczerze mi sie nie chce, no ale niech maly nie ma w tej kwestii gorzej niz corka-postaram sie te 6 miesiecy go na moim mleku trzymac
troche szkoda mleka, bo Twoje i nic nie kosztuje poza karmieniem samej siebie ;-) jak masz checi to poszukaj doradcy laktacyjnego albo kup sobie laktator i karm butla. Jak nie masz checi to jak bylo napisane- albo szalwia, albo piguly, mnie wstrzymywanie laktacji bez niczego zajelo kolo 2-3 tygodni.
nie karmie cycem, ale mleko sciagam, troche z tym zabawy i szczerze mi sie nie chce, no ale niech maly nie ma w tej kwestii gorzej niz corka-postaram sie te 6 miesiecy go na moim mleku trzymac
Kasia_ZG
Fanka BB :)
Mam dosyć :-( no ileż można służyć za smoczek ??? 2 h , 3h czy 4 h ?!
Mała pięknie ssie pierś przez 20 min, a później sobie tylko cycka i jak ja tylko odstawiam to ryk jakby ją kroili
Potrafi tak 2 h, a mi brak cierpliwości naprawdę :-( smoka też nie chce...
Matko co zrobić aby nauczyła się zasypiać bez piersi ??? pomocy...
Mała pięknie ssie pierś przez 20 min, a później sobie tylko cycka i jak ja tylko odstawiam to ryk jakby ją kroili
Potrafi tak 2 h, a mi brak cierpliwości naprawdę :-( smoka też nie chce...
Matko co zrobić aby nauczyła się zasypiać bez piersi ??? pomocy...
livastrid
2010 & 2012
Kasiu nie pomoge niestety. Niektore dzieci to tak po prostu lubia wisiec na cycu
Kasia_ZG
no właśnie i tego się bardzo obawiam...
będzie tragedia jak będę musiała wrócić do pracy no bo bez cyca nie zaśnie...
ja nigdzie z domu się nie ruszę no bo bez cyca nie zaśnie...
niedługo nie będę mogła nic zrobić bo bez cyca nie zaśnie...
Ehhh...
Ehhh...
Anastazzja
Kasia..a może ten smok jej nie odpowiada? są różne kształty, wielkości, firmy próbuj
no właśnie i tego się bardzo obawiam...
Ehhh...
Kasia- sprobuj innego smoczka :-) I mimo placzu staraj sie oduczac Mala, bo jak sie nauczy na dobre tak byc przy cycu pare godzin, to bedziesz miala ciezko...
U mnie na szczescie Milusia je krotko i lapczywie, a jak chce troszke possac, to daje jej wlasnie smoczka :-)
Justys- Dziewczyny juz chyba wszystko napisaly. Jesli masz duzo mleczka, to sprobuj nie dawac mm, to jak Szymus zglodnieje, to z cyca pewnie zje :-)
Dorotka_23
Dokładnie! Szymkowi było trudno dopasować ale się udało a Jaś zaakceptował za drugim razem.Kasia..a może ten smok jej nie odpowiada? są różne kształty, wielkości, firmy próbuj
Wywaliłam kasę na NUK genius a Jaś wolał tani smoczek canpolu:-)
reklama
Kasia_ZG
Spróbuję z tym smoczkiem... ja mam smoczek ortodontyczny z TT myślałam że będzie ok ;-) kupię inne i zobaczymy.
Krupka już próbowałam Twojego sposobu i nic :-( po takich 20 min ssania wyciągałam pierś i jak był krzyk to tata ją przejmował i nic to nie dało, tata też próbował dać smoczka i ryk.
Znowu ją odstawiłam trwa to już 3 h zasypia, wyciągam pierś i zostawiam ją żeby spała i co chwile ryk.
Przecież muszę ugotować obiad tzn nie muszę tylko chcę, CHCĘ zrobić coś innego dzisiaj nooo...
Słyszę że nie śpi tylko stęka i kwili, pewnie znowu przegram.
Krupka już próbowałam Twojego sposobu i nic :-( po takich 20 min ssania wyciągałam pierś i jak był krzyk to tata ją przejmował i nic to nie dało, tata też próbował dać smoczka i ryk.
Znowu ją odstawiłam trwa to już 3 h zasypia, wyciągam pierś i zostawiam ją żeby spała i co chwile ryk.
Przecież muszę ugotować obiad tzn nie muszę tylko chcę, CHCĘ zrobić coś innego dzisiaj nooo...
Słyszę że nie śpi tylko stęka i kwili, pewnie znowu przegram.
Podziel się: