reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

karmienie czyli barakudy i mimozy

reklama
U nas na tydzien!! Ale mala zje najwiecej 120ml!! Chyba raz udalo sie jej zjesc 150ml!! W nocy karmienie co 3.5h!! Od urodzenia!

Pieszczoszka masakra- to Laura duzo tego mleka wciaga- a ile ona je i jak czesto dajesz jej mleko? bo ja tylko 3 razy w ciagu dnia- moze dlatego tak dlugo mi starcza

srednio zjada jakies 150 ml na noc ponad 200ml.
kurcze nie wydaje mi sie ,ze duzo tego mleka pije bo je tez obiady /deserki a mimo to mleko leci :eek:

a to moja na 100% je wiecej niz 3 razy w ciagu dnia! średnio je co 3h

a ty karmisz jeszcze piersia i dokarmiasz czy tylko mm i dajesz 3 razy??? bo 3 razy chyba mało ??

Dzis Laura o 7:00 zjadła 125ml i teraz pije 125ml mleka z kaszką

Ostatnia edycja:
Praktycznie nie karmie juz piersia- daje mu 150 ml rano, okolo 10tej 150ml z kaszka, potem obiad, deserek i na noc 180ml- nie wiem czy to duzo czy malo.- moj glodny nie jest wiec mu nic nie wciskam- jakbylby glodny to bym mu oczywiscie dala

Ja ti mam mleko dla Młodego w opakowaniu 900gr. Starcza mi to na 6-7 dni. On pije mleko wieczorem i w nocy 3-4 razy po ok 150ml,rano mu na tym mleku kaszki robię oraz pomiędzy obiadkiem a deserem robię mu 120-150ml.

Pieszczoszka mój tez je tylko 3 razy mleko i odbiadek i deserek ale na ile mu starcza opakowanie to ci powiem jak mi sie skonczy dopiero bo nigdy nie liczylam wczesniej. My uzywazy Bebiko albo 350 g albo 500 g .

reklama
u nas jest tak roznie, bo nie zawsze ola chce zjesc obiadek i deser. Ona jest kaszkowo-mlekowa i to moglaby non stop jadac

Do góry