reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie czyli barakudy i mimozy

reklama
U nas na tydzien!! Ale mala zje najwiecej 120ml!! Chyba raz udalo sie jej zjesc 150ml!! W nocy karmienie co 3.5h!! Od urodzenia!

Pieszczoszka masakra- to Laura duzo tego mleka wciaga- a ile ona je i jak czesto dajesz jej mleko? bo ja tylko 3 razy w ciagu dnia- moze dlatego tak dlugo mi starcza

srednio zjada jakies 150 ml na noc ponad 200ml.
kurcze nie wydaje mi sie ,ze duzo tego mleka pije bo je tez obiady /deserki a mimo to mleko leci :eek:

a to moja na 100% je wiecej niz 3 razy w ciagu dnia! średnio je co 3h

a ty karmisz jeszcze piersia i dokarmiasz czy tylko mm i dajesz 3 razy??? bo 3 razy chyba mało ??

Dzis Laura o 7:00 zjadła 125ml i teraz pije 125ml mleka z kaszką

Ostatnia edycja:
Praktycznie nie karmie juz piersia- daje mu 150 ml rano, okolo 10tej 150ml z kaszka, potem obiad, deserek i na noc 180ml- nie wiem czy to duzo czy malo.- moj glodny nie jest wiec mu nic nie wciskam- jakbylby glodny to bym mu oczywiscie dala

Ja ti mam mleko dla Młodego w opakowaniu 900gr. Starcza mi to na 6-7 dni. On pije mleko wieczorem i w nocy 3-4 razy po ok 150ml,rano mu na tym mleku kaszki robię oraz pomiędzy obiadkiem a deserem robię mu 120-150ml.

Pieszczoszka mój tez je tylko 3 razy mleko i odbiadek i deserek ale na ile mu starcza opakowanie to ci powiem jak mi sie skonczy dopiero bo nigdy nie liczylam wczesniej. My uzywazy Bebiko albo 350 g albo 500 g .

reklama
u nas jest tak roznie, bo nie zawsze ola chce zjesc obiadek i deser. Ona jest kaszkowo-mlekowa i to moglaby non stop jadac

Do góry