reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie a uroda

gosiek289 pisze:
mi tez prawie nic nie ubywa :( - czyżbym musiała zacząć stosować dietę? A jeżeli zacznę stosować dietę to czy mi pokarm nie zaniknie?

Gosiek myśl o dziecku a nie o sobie.
Ważne jest żeby karmić i mieć wartościowy pokarm.
O wadze zaczniesz myśleć jak skończysz karmić.
Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam

reklama
nikos -masz rację - szkoda by było stracić pokarm ( a trochę śię męczyłam na początku, zeby go mieć - teraz jest super - starcza dla mojego kochanego słonika ;) :D)

gosiek289 pisze:
nikos -masz rację - szkoda by było stracić pokarm ( a trochę śię męczyłam na początku, zeby go mieć - teraz jest super - starcza dla mojego kochanego słonika ;) :D)

O - i taka postawa jest warta pochwały!!! :) :) :)
Jest czas na karmienia więc będzie też czas na pilnowanie wagi.
Najważniejsze jest dziecko, niech papunia mleczko mamusi a nie jakieś chemiczne świństwa.

Pozdrawiam serdecznie. ;)

Hej, no na pewno ktoras z Was wie cos na ten temat? Ja znalazlam sprzeczne informacje, wiec chce sie kogos poradzic. Moze ktoras z Was pytala lekarza, polozna? .....

Czy ktoś słyszał może jakieś opinie na temat używania kosmetyków przyspieszających opalanie sprzedawanych w solariach a karmieniu piersią?:confused:słyszałam że trzeba uważać z róznymi antycelulitowymi,wyszczuplającymi itp.bo składniki wnikaja do pokarmu ale o przyspieszaczach nic nie mogłam znależć:no:
Proszę o opinie na ten temat:tak:

Witam
mam pytanie czy mogę używać kremów na rozstępy karmiąc piersią? jestem 4 tygodnie po porodzie i zostały mi brzydkie rozstępy chciałabym z nimi walczyć, kupiłam nawet krem a na nim nie jest napisane czy mogą go stosować matki karmiące.
Czy myślicie że może byc jakiś związek między kremem na nogi czy brzuch a zdrowym karmieniem? pomóżcie proszę pozdrawiam

reklama
Jeśli krem stosowany jest na rozstępy na piersiach to pamiętaj aby omijać brodawki...a jeśli chodzi o ogólne stosowanie to nie ma żadnych przeiwwskazań

Do góry