reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

Ciężarówka widzę, że masz tą pościel, której ja nie mogłam już dostać w Ikei ;-) Ale ja i tak na początku nie będę używała pościeli, bo dziecko będzie spało najpierw w rożku, potem w śpiworku a w pościeli to dopiero później, za to prześcieradła to wiadomo, od razu pójdą w ruch.

reklama
Mówisz w rożku?? hmmm jak coś to mam kilka śpiworków (podziękowania dla szwagierki) :) ale pościel i tak ubrałam, bo nie mogłam sie powstrzymać:) Tak samo z podusią, słyszałam że maluszki wogóle na niej ne śpią początkowo;) Boszzze...ile to sie jeszcze człowiek musi nauczyć ;]

My chyba też na początek w rożku bo podobno maluszki lubią być opatulone;) ale mamy też śpiworki i kołderkę przyszykowaną - maluszek sobie będzie mógł wybrać jak mu wygodnie;)

A to nasz Adusiowy kącik;):
P7270001.JPGP7270005.jpgP7270004.jpg

Patrysia* my mamy pokój pomalowany tak że połowa jest kremowa a połowa ceglasta taka jak widać pasek na pierwszym zdjęciu;) więc kącik jest jasny ale cały pokój taki średni;)

reklama
Do góry