reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

nagapalma
fasolka35
sliczne te wasze kąciki dla maluszkow!!!!

A to moj kacik dla malej.... łozeczko naszykowane... jeszcze pomysle nad zmiana miejsca;-)i moze przestawie lozeczko.... pokoik dzieciecy dla malej jest narazie pusty!!! Za jakis czas sie zrobi... ;-) ale i tak poki co chce miec malą blisko siebie:tak:wiec bedzie z nami w sypialni....

Zobacz załącznik 491706Zobacz załącznik 491707Zobacz załącznik 491708Zobacz załącznik 491709Zobacz załącznik 491711

Pieknie :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
nagapalma
fasolka35
sliczne te wasze kąciki dla maluszkow!!!!

A to moj kacik dla malej.... łozeczko naszykowane... jeszcze pomysle nad zmiana miejsca;-)i moze przestawie lozeczko.... pokoik dzieciecy dla malej jest narazie pusty!!! Za jakis czas sie zrobi... ;-) ale i tak poki co chce miec malą blisko siebie:tak:wiec bedzie z nami w sypialni....

Zobacz załącznik 491706Zobacz załącznik 491707Zobacz załącznik 491708Zobacz załącznik 491709Zobacz załącznik 491711

pieknie:)

Baby doll supcio!!!!
Fasolcia nam si eneistety tez cala seria nei zmiescila tylko komoda i łóżeczko:( ale kiedys dokupimy szafe:)
Weronikazz jakie pomysłowe rozwiązanie!!! a te ogonki boskie są :)

a tu wrzuce nasz kacik przewijakowy, ktory pojawil sie w lazience ;)
jeszcze tylko brakuje wieszaczkow na reczniki, flanelki albo ubranka, ktore zawisna za panem pingwinem, najbardziej mi sie podobaja psie ogonki z ikea ;)

Zobacz załącznik 491685Zobacz załącznik 491686

super
a ten przewijak gdzie zakupiłaś???
u mnie nie zmieści się w łazience przewijak, nie ma szans

a na ogonki sama się może skuszę :D

super kącik :D

jasminum82- śliczny kącik ;-)
maja16- super, osobiste mini safari :-D
nagapalma- piękny kącik, taki misiasty i śliczny kolorek ścian :tak:
fasolka35- jaki skromny? jest superowy :-) a literki podobają mi się bardziej te bez kokardek :tak:

weronkazzz- fajny pomysł z tym kącikiem a wieszaczki świetne ;-)
babydoll- woow ale powiało różem, przepiękny kącik dla małej damy :tak:
Ale nam się kącików naszykowało a ja nadal się nie mogę zebrać za Filipkowy kącik :-( aż mi wstyd :zawstydzona/y:

do_ti przewijak z allegro, bo juz nie do dostania, firma przestala je robic, a to jedne z wezszych na rynku. ale cos tam jeszcze mozna trafic na allegro wlasnie, w kategorii przewijaki scienne ;) mam nadzieje ze z pol roku nam posluzy.... wbrew pozorom jest bardzo stabilny! ;)

reklama
he he no u mnie troche powialo rozem... ale co tam zastanawialam sie nad kompletem kremowo bezowym... ale tak sobie pomyslalam 1 dziecko-coreczka... a niech juz jest ten rozowy:-) przy nasteonym dziecku napewno sie uspokoje ;-)i bede wiedziala ile ciuszkow potrzeba... co zbedne ,a co nie... itp

weronkazzz super te wieszaczki :tak:

Do góry