reklama
;D ;D ;D ;D ;D na uciechę babciomagask pisze:hehehe teraz już Ani do żadnego pubu nie wpuszczą a babcie będą miały o czym pytlować.
Ziuta mam na Wrocaławskiej taki mały zakładzik fryzjerski. Niepozorny, tani, a ścinaja świetnie. Tzn ja jestem zadowolona.
I ddziękuję za komplenety. Łechcą mnie ;D ;D ;D
aniaz
neo-BB-fitka
toja1979 pisze:Aniu! dla mnie bomba! ożywiła ci buźkę ta fryzurka! wyglądasz jak nastolata!
Hm, jak nastolata to Ania wyglądała wcześniej, teraz to jeszcze młodziej! ;D
Aniu, pięknie wyglądasz!
aniaz
neo-BB-fitka
;D ;D ;Dtoja1979 pisze:nie mogę się przyzwyczaić do małych cycków...
i do zwisających też nie...
jakbym sama pisała ! :
zwłaszcza to drugie :-[
aniaz
neo-BB-fitka
agask pisze:TOJA kremy pod oczy to mit i napędzanie kasy, jak masz dobry krem do twarzy to wystarczy jak pod oczy nałożysz troszkę
ANIAZ i Ty mówisz, że jesteś niesystematyczna, ja mam może ze dwa kremy, do buzi i do ujędrniania i nie stosuję regularnie.
Ale ja tak dopiero ostatnio,. Bo jakby nie patrzeć, ten nieprzespany rok - no i ciąża i poród - zmieniły mi trochę cerę i w ogóle estetycznie. Ale luzik, i tak wiem, że tych kremów nie zużyję do końca :
reklama
agask
nałogowiec
no to chociaż dobrze, że luzik hmmmmmm a ja tak policzyłam te kremy, które mam dokładnie przy okazji urządzania łazienki i okazuje się, że mam ich całe mnóstwo, niektóre nawet jeszcze nie otwarte, po prostu kupuję z mocnym postanowieniem stosowania i d..... stoją leżą i przypominają o zmarnowanej kasie.