reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kącik urody kwietniówek

reklama
agask pisze:
hehehe teraz już Ani do żadnego pubu nie wpuszczą :) a babcie będą miały o czym pytlować.
;D ;D ;D ;D ;D na uciechę babciom
Ziuta mam na Wrocaławskiej taki mały zakładzik fryzjerski. Niepozorny, tani, a ścinaja świetnie. Tzn ja jestem zadowolona.
I ddziękuję za komplenety. Łechcą mnie ;D ;D ;D

toja1979 pisze:
Aniu! dla mnie bomba! :) ożywiła ci buźkę ta fryzurka! wyglądasz jak nastolata! :)

Hm, jak nastolata to Ania wyglądała wcześniej, teraz to jeszcze młodziej! ;D
Aniu, pięknie wyglądasz!

agask pisze:
TOJA kremy pod oczy to mit i napędzanie kasy, jak masz dobry krem do twarzy to wystarczy jak pod oczy nałożysz troszkę
ANIAZ i Ty mówisz, że jesteś niesystematyczna, ja mam może ze dwa kremy, do buzi i do ujędrniania i nie stosuję regularnie.

Ale ja tak dopiero ostatnio,. Bo jakby nie patrzeć, ten nieprzespany rok - no i ciąża i poród - zmieniły mi trochę cerę i w ogóle estetycznie. Ale luzik, i tak wiem, że tych kremów nie zużyję do końca ::)

reklama
no to chociaż dobrze, że luzik :) hmmmmmm a ja tak policzyłam te kremy, które mam dokładnie przy okazji urządzania łazienki i okazuje się, że mam ich całe mnóstwo, niektóre nawet jeszcze nie otwarte, po prostu kupuję z mocnym postanowieniem stosowania i d..... stoją leżą i przypominają o zmarnowanej kasie.

Do góry