reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik urody kwietniówek

Też chyba pójdę do kosmetyczki....wyglądam strasznie po zimie :(
A na solarium to juz czasu nie mam
Jak ostatnio byłam u fryzjera to moja matka z dziećmi czekała przy wejściu i co chcwile zaglądała czy już koniec . >:D
A mężuś nie chce zostać z dzieciakami :mad:

A mi lekarz zabronił nosić w ogóle staniki....hi,hi,ale noszę.To przez moje pieprzyki akurat w miejscu pasków i podobno jak obciera o nie biustonosz to ich stan się pogorszy i będzie trzeba wycinać.A o fiszbinach to mogę zapomnieć.

reklama
agask pisze:
no to chylę czoła przed Wami, ja blondynka, a z ta depilacją kruchutko.

Margot czytanie ze zrozumieniem mam opanowane ;) była szpatułka i rózne cuda i nic, choć ostatnio przy przepakowywaniu znalazłam jeszcze jedną tubę kremu więc znów spróbuję, kaski i tak nie tracę.

Wybacz, kochana ::)

Ze środków doraźnych - ostatnio używam różnych maseczek, no i fajna była taka Dax Cosmetics,o zapachu różanym, chyba dotelniająca albo relaksująca. W chyba bordowawej saszetce.

Toja, z tą Twoją opalenizną uśmiałam się, ho, ho! ;D

A, juz wiem. maaseczka USUWAJĄCA OZNAKI ZMĘCZENIA. cOŚ DLA MATEK MAŁYCH DZIECI ::)
żEBY JESZCZE BYŁA MASECZKA LIKWIDUJĄCA NIEWYSPANIE... aMFETAMINKA? ;)

:D :D :D

A propos opalenizny i oznak zmęczenia, ja ostatnio kupiłam brązujący krem Soraya z drobinkami złota,który ma nadawać blask skórze szarej i zmęczonej.Dla mnie rewelacja bo zamiast wysuszającego fluidu teraz mam nawilżający kremik i ciemniejszą buzię fajnie mieniącą się na złoto, tak jakbym się potraktowała pudrem brązującym, a nie używałam kremu na dzień tylko na noc.Poza tym tubka kosztuje 11 złotych.producent obiecuje,że widać wyraźną poprawę kolorytu skóry po dwóch tygodniach.Ja mogę powiedzieć,że na pewno dobrze nawilża.

ja w lato też nie używam fluidu i innych takich.... mam z avonu kremik (nie pamiętam pełnej nazwy), ale poprawia i wyrównuje koloryt... i naprawdę widać efekty...

teraz ja muszę się wziąć za depilację.... chba wszystkiego, bo tak się zaniedbałam....

reklama
Ja się dziś wydepilowałam wreszcie jak dziecię spało.
A zaraz się biorę za ćwiczenia.
I kupiłam sobie antycellulitowy specyfik Yves Rocher, ciekawe, czy zadziała. Kiedyś już miałam Vichy, kosztowało majątek, a efekt był zerowy. Ale miałam ten krem ujędrniający Rochera o którym pisałam, i był super, więc skusiłam się na to.
A krem Soraya brzmi fajnie, chyba spróbuję.

Do góry