reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

P1170486.jpgP1170483.jpgP1170484.jpgP1170485.jpg Porobiłam jeszcze takie ozdóbki- chcę je na sznurku beżowym małymi, drewnianymi klamerkami poprzyczepiać i taką girlandę zawiesić a te woskowe w oknie ( te akurat mama moja zrobiła)

W kuchni i pokoiku Mieśka gwiazdki na baterie made by ikea rzecz jasna:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Martadelka - beże i brązy też moje :-p
Aestima - klimatycznie:-p, skąd miałaś świąteczne obrazki ? U Młodej postawiłam na ozdoby z filcu, kordonka, wełny. Choinka będzie w salonie - pierwotnie chciałam u Młodej ale nie wiem jak by zapach przyjęła - no i z konieczności nietłukąca....

Maja jakie ma gęste włosy - jestem w szoku - chyba my wszyscy razem wzięci tyle nie mamy:-D
Aestima- też podobają mi się ozdoby na sznurku przymocowane drewnianymi klamerkami - prosto i ładnie:tak:a te refleksy daje ta duża gwiazda? jak ona jest przymocowana?

Madzioolka mniejsza o pokój, ale jaka Maja jest śliczna i te włoski!!! i przepięknie mówi :) a pokój bardzo ładny, idealny w swojej prostocie (chociaż róż też nie jest moim kolorem). a krówka sprawdza się? bo kiedyś ktoś pytał czy Kubiemu nie sprezentować i nie miałam pojęcia czy to dobry zakup czy nie?

Forever ściany przez ponad rok (pokój malowany w maju 2011) miał ścianę całą różową i już patrzeć na nią nie mogliśmy a te pasy widziałam gdzieś w necie i efekt fajny, rozciągają pokój :)

Martadelka skrzynia jest z lidla - z założenia pojemnik na pościel ale na zabawki idealna i bardzo wytrzymała, można siadać i stawać na niej :)

Aestima pokój ma 3x3m, dla jednego dziecka wystarczy ale dwójki już raczej nie da się tu upchnąć. Rozbawiłaś mnie opowieścią o Miesiu :-)
Bardzo ładne ozdoby świąteczne :) ja nieustająco poszukuję jakichś ładnych i ciekawych lampek na lustro w pokoju nad komodę, póki co wisi na nim niedokończony wieniec z bombek, T musi obciąć zbędny drucik a ja pozostały obwiązać tasiemką:

a dziś będę robić gwiazdki do zawieszenia w oknach takie: Quilled Snowflake Ornament - Reese Dixon robiłam je w zeszłym roku i w dalszym ciągu mi się podobają :) ale zboczyłam z tematu i wrócę z tym do wątku naszych tworów :)

MamoM kupiony na allegro: DYWAN MAGIC ALLEGRIA 160x180 DUŻO KOLORÓW Wymiar (2829989195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja szukałam głównie z kwiatkami ale ten sprzedawca ma bardzo dużo dywanów więc może coś znajdziesz :)

Andariel no nie gadaj - Ty masz burzę loków :)

Kasiawilde krowa jako taka jest spoko ale najpierw Maja nei mogła sama na nią wejść a jak już opanowała tą umiejętność to krowa się znudziła...

Załączniki

• IMG_0079.jpg
    IMG_0079.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 92
Madzioolka woow, śliczne te śnieżynki, ale wyglądają na mega precyzyjną robotę! a bombkowy wieniec świetny, kleiłaś, czy używałaś opasek zaciskowych? o matko, tęsknię do mojej pracy :wściekła/y:

reklama
Madzioolka - tym razem nie zgadłam z dywanem ale wiem już skąd mi się wydawał znajomy ;-) Ja niestety muszę dywan pomacać przed zakupem celem zbadania poziomu miękkości. :sorry2:
Wieniec cudny, śnieżynki jeszcze ładniejsze :tak: Kiedy wyciągasz maszynę no i poza tym jak Mama ?

Do góry