reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

jak dla mnie ok. Jasne jakos mi nie pasuja, nie dadza takiego nastrojowego swiatla. ja chyba same odcienie bieli i szarosci tylko ile kulek wziac? jak lubicie biale to lampka astrid z ikea takie daje ( mam ja i zero klimatu wieczorem) i te swiateczne domki( dlatego ostatecznie kupilam gwiazde- daje cieple swiatlo)

reklama
Aestima -chyba tam mają 3 albo 4 długości, wszystko zależy od tego gdzie je planujesz umieścić. Co do kolorystyki to też mi to jakoś musi pasować i wyglądać nieświecące a domek z Ikea nie spodobał mi się wizualnie. Ja b. lubię lampy ze ściemniaczem - mam jedną.

NIe domek a domki
STRÅLA Lampa wisząca - IKEA ja kupiłam taką papierową gwiazdę i jest rewelacyjna

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30232683/
a to domki, są piękne ale światło za 'sterylne' jak dla mnie. Duże, podstawowe ma dawać jasność, ale te pomniejsze mają robić klimacik- tym się kieruję. Za to moja mama ma domki w białym pokoju, ale on jest surowy ten pokój, do poczytania, pomyślenia, medytacji a w salonie już jest ciepła b. atmosfera

Madzioolka - no nie moje kolory, ale pomysł z pasami na ścianie super :tak: Faktycznie jak z katalogu Ikea. :tak:
A sama Właścicielka taaakie loki ma :-p Gdyby Młoda miała nie tylko gęstość włosów we mnie byłoby podobnie.
Ja właśnie przyozdobiłam Młodej pokój świątecznie. :-p

Madzioolka super pokoik!:tak: nowocześnie, bez zbędnych pierdół, mimo iż też nie moja kolorystyka to baaaardzo mi się podoba:tak: a skrzynia (komoda) też z ikei??? jak skończysz zasłonki i przywiesisz literki (półki, wieszaki) - koniecznie pokaż!!! ależ Ci a raczej Majeczce zazdroszczę:-p

forever beże, brązy jeżeli chodzi o mieszkanie. Łazienka zestawienie właśnie beżu z wenge; kuchnia (zresztą pokazywana) też utrzymana w tej tonacji, mimo iż meble brudna biel. Co do Emikowego pokoju marzą mi się jasne, stonowane (nie białe) meble (w kolorze drzwi - obfoce to pokaże), dodatki czerwone i zielone (krzesełko, stoliczek, drugie krzesełko, pufa właśnie czerwone).

reklama
Martadelko, b. lubię Twoją kolorystykę, ale przełamaną bielą (dużo bieli)
Madzioolka, pokoik nie w moim stylu ale b. podoba mi się łóżko i skrzynia. Ile m2? Chyba wielkościowow podobnie do Miesiowego. Pokazałam Miesiowi Maję i już bajkom możemy dać spokój- obejrzał już 4 razy i jak wyłączyłam był bek! Chodzi i mówi " Ma- ja, Ma-ja":szok::-D A Maja śliczna!:tak:

Forever, ja teżdziś dekorowałam ,w salonie w oknie powiesiłam takie gwiazdki kryształowe- w dzień robią tęczowe kropki na ścianie i pięknie się "skrzą", na zdjęciach nie uchwycę, zwłaszcza, że robiłam przed chwilą- po ciemku.
P1170459.jpgP1170457.jpgP1170463.jpgP1170470.jpgP1170471.jpg
Miesiowi zrobiłam trochę nietłukących ozdóbP1170472.jpgP1170475.jpgP1170476.jpg Drewniany narciarz- kolorystycznie wpasował się w pokoikP1170479.jpgP1170480.jpg

Do góry