reklama
P
polisia
Gość
słuchajcie a może by tak kto się urodził trafiało na szpitalny a nie gratulacyjny tylko? bo łatwo tam przeoczyć, a to w końcu jakaś wieść ze szpitala... a ogólnie u nas na szpitalnym mało co się dzieje.
Jak podczytywałam sierpniówki to one tam wklejały i było jakoś to widoczne co sądzicie?
Jak podczytywałam sierpniówki to one tam wklejały i było jakoś to widoczne co sądzicie?
R
RiSiA
Gość
Polisia ja sama nie wiem gdzie wklejać... mam z tym problem dlatego tez piszę na głownym... ale moze i tutaj i tutaj pisać...
P
polisia
Gość
może, w sumie jest się czym chwalić po prostu na gratulacyjnych ginie, a czasem bym weszła tak szybko i zobaczyła "o coś tam ze szpitala " bo ogólnie tam cisza taka...Polisia ja sama nie wiem gdzie wklejać... mam z tym problem dlatego tez piszę na głownym... ale moze i tutaj i tutaj pisać...
a na głównym zawsze fajnie, bo wtedy wiem, żeby zajrzeć na gratulacyjny tylko właśnie szukam i szukam
Tygrysek1985
Fanka BB :)
ja sie zgadzam z polisia nie kazdy ma czas czytac na bierzaco ogolny a jednak milo jest wiedziec kto sie juz rozpakowal
R
RiSiA
Gość
ja sie zgadzam z polisia nie kazdy ma czas czytac na bierzaco ogolny a jednak milo jest wiedziec kto sie juz rozpakowal
zawsze można też zobaczyć info na wątku mam rozpakowanych , gdzie Lotka uzupełnia. Tam jest wszystko czytelnie
reklama
R
RiSiA
Gość
Liljanna ja nie piszę, ze nie ma ale każda dziewczyna wlepia gdzie indziej jakoś to ogarniemy z Lotką
Podziel się: