reklama
makuc
Fanka BB :)
ona (poza na prawdę nielicznymi momentami) nigdy nie piła mm tak na dobrą sprawę ;-) do roku na cycu, w między czasie pseudo skaza a teraz je kaszki (oo tu jest mm ) albo zupy mleczne na normalnym mleku. Czasami kupuje jej też takie w kartoniku waniliowe ale przy nich trzeba bardzo na sklad patrzeć, gdyż 3/4 to mega syf jest.
Baśka_28
Ostatnio u Nas hitem na śniadanie zamiast mleka jest bułeczka maślana (z biedronki) z nutellą Mleko teraz je przed drzemką i po kąpieli wieczorem
makuc Kamil też lubił mm ale pózniej nie chciał pić i także mu podawałam te smakowe ale nie chciał to przeszłam na zwykłe i je bez problemu.Kaszki ryżowe uwielbia i mu kupuje i wcina łyżeczką tak w butli nie chce a tu też jest mm więc chyba najgorzej nie jest
makuc Kamil też lubił mm ale pózniej nie chciał pić i także mu podawałam te smakowe ale nie chciał to przeszłam na zwykłe i je bez problemu.Kaszki ryżowe uwielbia i mu kupuje i wcina łyżeczką tak w butli nie chce a tu też jest mm więc chyba najgorzej nie jest
Ostatnia edycja:
Baśka_28
Kania ja daję takie granulowane rozpuszczalne owocowe takiej czarnej zwykłej nie ale raz dałam taką słabiutką tylko nie chciał woli owocowe
reklama
makuc
KANIA a Alicja w ogóle herbaty pić nie chce woli samą wodę ew. lekko zabarwioną sokiem domowej roboty. Z tym, że ja jej tej dzieciowej nigdy nie próbowałam dawać, gdyż wszędzie piszą, że te granulowane to sam cukier i zero jakiegokolwiek pożytku finalnie i że zdecydowanie lepiej jest zwykłą czarną dać ale tak tylko żeby woda była delikatnie zabarwiona "dla smaku" jak to się mówi ;-)
Podziel się: