reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik małego smakosza

ja w ciąży inkę na potęgę piłam :szok: ale to przez to, że normalna kawa kompletnie mi smakowac przestała.
ANIAWA o jakich Ty mlekach z kartonika piszesz? to jest cos takiego:

images
?
one są bezsmakowe, tak? Szkoda, że mm w tkaich opakowaniach nie ma ;-)
HAPPY Alicja zboża jak najbardziej toleruje, więc może rzeczwyiście spróbuję.

reklama
Makuc tak, te. Są smakowe i bezsmakowe. Ja dawałam tylko te zwykłe, bo jakoś nie mam zaufania do smakowych. Mam obawy czy Wojtek nie dostałby po nich wysypki :-(

A moja dzisiaj wtrąbiła całą flache normalnego kartonowego mleka. Przegotowałam ostudziłam i dałam. Wypiła całą.

dawidowe,ale tego mleka UHT juz nie trzeba gotować- jak sama nazwa wskazuje, jest "pasteryzowane" w ultra wysokich temperaturach- coś ok. 130', o ile mnie pamięć nie myli.Wystarczy podgrzać:tak:.

LASOTKA dzięki! nie wiedzialam, że cos takiego jest na rynku :confused2:
ANIAWA u nas po mleku smakowym (innym niż mm) też na 99% byłaby reakcja alergiczna
DAWIDOWE wow!

:-) Fajnie, że się przydałam. Bobovita też takie coś robi, ale na Niemcy, u nas tylko w necie BEBIVITA MLECZNY NAPOJ ZBOZOWY 2X200ml TRUSKAWKA (2202558775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jejku, nie wiem co małej na podwieczorek przygotować... Mój mały głodek, kiedy wychodzi ze żłobka od razu woła "am" ;) i nie ma litości trzeba karmić w przebieralni. I w kółko: jogurty, serki, parówki, banany (ostatnio nimi zaczęła rzucać), kilka razy po drodze do żłobka zajechałam do znajomej po ciepłe mielone :tak: pomimo, iż ona zjada żłobkowe obiadki, i tak za każdym razem zjadała co najmniej 2 :tak:

Może kupie jej dziś jakiś gotowy deserek.. W zasadzie odkąd zaczęła zajadać się jabłkami i innymi surowymi owocami, czyli gdzieś tak od 7m ani razu nie kupiłam deserku w słoiczku.
Które są najlepsze?

Kupilam inke zrobilam kubusiowi i mu nie zasmakowala :no: Nawet gorzej bo zrobil mine jak bym mu spirytusu nalala:-D

reklama
LASOTKA Alicja zdecydowanie preferuje te z Hippa (twarożek+owocki) ale one niestety cenowo nie wypadają ze specjalnie :confused2: więc też już daaawno ich nie kupowałam.
WIOLI skoro inka nie podeszła i Kuba zareagował jakby spiryt pił to masz pewność, że tego trunku tym bardziej nie tknie ;-)

Do góry