reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
a ja takiego mleczka tubkowego nie lubiam za słodkie jak dla mnie
nat super! brawo Pudzianek!
nat super! brawo Pudzianek!
natolin
Fanka BB :)
Wypluj te słowa! Nie wyobrażam sobie gotować za często!może niedługo już tylko jedzenie robione przez Ciebie będzie chciał jeść?
PadłamWypluj te słowa! Nie wyobrażam sobie gotować za często!
ikaa29
Fanka BB :)
natolin nie wymigasz się od gotowania nie nie :-);-)
Kania78
...
Tego nie trzeba sobie wyobrażać, po prostu będzie trzeba to zrobić ;-) tak jak ze sprzątaniem ;-)Wypluj te słowa! Nie wyobrażam sobie gotować za często!
onesmile
Świat według Pafffcia
Dziewczyny, wielkie dzieki za odzew w sprawie kogla mogla!!
Ja na pewno kiedys podam, no ale to jeszcze nie dzis:-)
Pawel tatara byc moze tez sprobuje, choc ja nie jestem fanka miesa w ogole, a co dopiero surowego.
Ja glownie pytalam o ten kogel mogel, bo juz w desperacje wpadlam: nie wiem zupelnie, jak przemycac jajka w posilkach Pawla. On nie lubi ani jajecznicy, nalesnika zje gryzka, potem międli w buzi i pluje. Tylko lane kluski je w zupach, ale to troche za malo...Macie jakis pomysl?
Ja na pewno kiedys podam, no ale to jeszcze nie dzis:-)
Pawel tatara byc moze tez sprobuje, choc ja nie jestem fanka miesa w ogole, a co dopiero surowego.
Ja glownie pytalam o ten kogel mogel, bo juz w desperacje wpadlam: nie wiem zupelnie, jak przemycac jajka w posilkach Pawla. On nie lubi ani jajecznicy, nalesnika zje gryzka, potem międli w buzi i pluje. Tylko lane kluski je w zupach, ale to troche za malo...Macie jakis pomysl?
Ostatnia edycja:
reklama
Ones- Amelka tez fanką jajek nie jest.Można "przemycać " żółtko przetarte do obiadków,jak nie wyczuje.Jajecznicę spróbuj mu zrobić na smietanie,nie maśle,może taka konsystencja mu bardziej przypasuje.Może chlebek w jajku?Albo pożywny bulionik z żółtkiem?Omlet "biszkoptowy"- ubijasz pianę z białka i dopiero do tego dodajesz resztę- jest puszysty i miękki,może "załapie".Możesz spróbować tez "kotletów" z jajek- robi się ,jak z mięsa mielonego,tylko zamiast mięsa posiekane lub przepuszczone przez praskę jajko na twardo.
Na razie wiecej mi do głowy nie przychodzi
Na razie wiecej mi do głowy nie przychodzi
Podziel się: