mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Właśnie ten słoik kurczak+dynia+ ryż jest pycha dla Łukaszka. Niestety on całego takiego nie zje, ledwo pół... w ogóle on ma problem zjeść nadal mały słoiczek, mimo że przerwę między obiadkiem a ostatnim mlekiem ma sporą.mała mi zdaniem mojej Isi te babydreamowe słoiczki są pycha i do tego bardzo ekonomiczne ;-) my je używaliśmy na początku zanim zaczęłam sama pichcić ale i teraz czasem po nie sięgam np. jak ostatnio jechaliśmy do teściów to moich mrożonek nie braliśmy tylko rossmanowskie właśnie bodajże kurczak+dynia+ryż :-)
A z jakiej firmy są takie słoiczki? Bo ja nie widziałam, albo ślepa jestem Ja pewnie będę podawać żółtko małemu takie "domowe" jak będę robić jajo na twardo dla siebie czy coś, bo ja często jem jajka. Ale chciałabym też mieć jakiś taki gotowy słoiczek.dla mojej nmer jeden to dynia z zółtkiem
Ja jeszcze chwilę się wstrzymam z tym żółtkiem, bo od tygodnia niecałego mamy ten gluten, więc żeby też wszystkiego na raz nie podawaćja jutro spróbuje pierwszy raz podać to pół żółtka...pomieszam z moim obiadkiem zobaczymy czy jej wejdzie...
Ja jestem tego samego zdania!Happybeti ja wyszłam z załozenia ze bedziemy próbowac, przeciez kiedyś spróbowac musi i tych przekletych truskawek co to wiekszość mam w histerie wpada na samą myśl o nich "BO UCZULAJĄ" i śliwke i arbuza i kalafiora i brukselke i inne rzeczy. Wszyscy wkoło mi mówią że im wiecej smaków tym lepiej bo mniejszy problem z jedzeniem potem bedzie, wiec daje. Póki co jest ok, 2 obiadki z brukselka za nami i bez problemów brzuszkowych wiec mam nadzieje ze toleruje. Innej opcji nie ma żeby sie przekonać - trzeba próbować.
Oj natuś nie zakładaj że będziecie mieli problemy z jedzeniem!czyli tak patrząc jak mówi LOLISZKA to u nas problemy z jedzeniem będą na pewno :-(