reklama
tusia25
Fanka BB :)
Ale fajowe ten stolik z krzeselkiem zyrafa i slonikiem - ekstra i ta posciel nemo. Ale fajnie mozna urzadzic dzidziowy pokoj tylko kase miec. Taki stolik z klrzeselkami to napewno kupie dla Majki, ale to jeszcze czas na to. Bedzie sobie na nim rysowala ;D
AgaR.
A to brazeczki do pokoiku dzieciecego :laugh:
Jeszcze benda inne...ale pozniej wam zaprezetuje...
JaK sie male urodzi to tez pare takich mu zrobie,niektore powiesimy na scianach a inne emblemaciki na podusie i kouderke nadrukujemy.(tak to sobie wymyslilam ;D)
Jeszcze benda inne...ale pozniej wam zaprezetuje...
JaK sie male urodzi to tez pare takich mu zrobie,niektore powiesimy na scianach a inne emblemaciki na podusie i kouderke nadrukujemy.(tak to sobie wymyslilam ;D)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Przefajne te mebelki
kaśka k
kiedyś wogóle nie było takich gadżetów, a teraz wszystko jest takie kolorowe że się napatrzec nie można na szczęscie już w sobotę jedziemy po szafki i nie mogę się doczekac kiedy mi kołyskę przywiozą
tusia25
Dziewczyny a tu wklejam wam pokoj mojej Majki prawie wszystko robilam sama - szybki w oknach, obrazki, taki przybornik na sciane, mebelki ze starych malowane, Firanki - ktore mnie denerwuja, bo jakos mi nie pasuja. Nie mam jeszcze tylko lozeczka.
reklama