reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Już z nami - Kwietniowe Maleństwa !!!

reklama
Kochane serdecznie Wam dziękuję za gratulacje i wszystkie smski, dziękuję że byłyście ze mną myślami....:-)

Gratulacje dla nowych mamuś :-)

Dziewczyny wszystkim Wam serdecznie dziekuje za gratulacje! Jestescie kochane:tak: !

Skladam tez spoznione ale szczere gratulacje kolejnym kwietniowym mamusiom: Niczko, Anetko, Mloda_mamusiu, Mimimu Gratuluje Wam pociech! Niech rosna zdrowo!

M-ktosi, Kasi, Niczce, Młodej M, Anetce, Lenorkowi, i Joasi P. najserdeczniejsze gratulacje, dużo radości i żadnych kłopotów w waszej nowej wspólnej przygodzie z nowymi członkami waszych rodzin.

Pysia25 18 kwietnia urodziła córeczkę NATALKĘ MARIĘ. Waga 3500g, wzrost 57cm. Godzina przyjścia na świat 13.15. Bardzo się cieszymy, że nasza Księżniczka jest już z nami. :):):)

Dziękuję wszystkim mamom za życzenia i gratulację. Ja również składam Wam gratulacje z powodu narodzin Waszych maleństw. Mam nadzieję, że macierzyństwo będzie dla Was najpiękniejszym doświadczeniem. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam wszystkei kwietniowe mamy.:-)

reklama
dziewczyny ja pozdrawiam i mocno sciskam Was wszystkie!!
przeprowadzilam sie i naraze nie mam podlaczonego internetu wiec dawno mnie tu nie bylo i nie wiem kiedy sie pojawie ale jestem myslami z Wami:-):tak:pedz e do mojej dzidzi papa i wszystkiego co najlepsze!!!:-);-)

Do góry